samopoczucie przed porodem

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
czesc dziewczyny!
jak sie czujecie?ja nie wiem co sie ze mną dzieje mam takie nerwy że bym wszystkich pobiła...:(nigdy tak nie mialam a im blizej porodu wszystko mnie wkurza...:(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: samopoczucie przed porodem

to moze poród już tuż tuz...

ja mam bardzo dobry humor, w zasadzie denerwuje mnie tylko mój Mąż-ale to normalne :)
w zasadzie już przestałam wyczekiwać tych skurczy...niech mnie zaskoczą :) wszystko mam przygotowane

ja rowny tydzien przed przy 1 porodzie bylam nerwowa łazilam za mezem krok w krok biegunka wymioty itp

ja tez jestem nerwowa chociaż mam jeszcze 24 dni teoretycznie ale że raczej będzie wcześniej to zaczynam odczuwać niepokój i też najchętniej bym męża z domu nie wypuszczała hehe a za kazdym razem jak klękam albo siadam czekam na wody Paranoja hehe:))

mnie zaraz rozniesie...jest mi strasznie niedobrze od 2 dni, jakbym miała zaraz zwymiotować:( wszystko mnie boli poza brzuchem...brzuch tylko czasami pobolewa ale to nic takiego do bolu krzyża:(

ja mam jeszcze przed soba 3 tyg ale lekarz kazal mi sie juz spakowac i liczyc sie z tym ze urodze przed terminem...to akurat mnie bardzo cieszy:)bo wreszcie przytule moje upragnione dziecko:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Agata nie wiem na kiedy masz termin ale jak dlamnie to mozesz spodziewac sie porodu lada dzien:)

cholera...zapowiada się że urodzę pewnie w połowie września jak dobrze pójdzie :)
nie mam żadnych objawów!!!!! buuuu

kilka dni przed porodem czułam sie dokładnie jak ty

to jeden z objawów zblizajacego sie porodu

a ja jestem chyba jakaś dziwna, bo jeszcze nie chcę urodzić. Niech sobie chłopak siedzi w brzuchu przynajmniej do końca sierpnia i nawet dłużej. Do 15 sierpnia bywałam zaabsorbowana pracą i teraz chcę sobie wkońcu odpocząć i nadrobić zaległości.
chociaż torba juz spakowana i nawet fotelik juz zamątowany a samochodzie.

podobno chłopcy lubią sobie dluzej posiedziec to masz szanse jeszcze odpoczac:)

Mi coś wydaje że wczesniej się rozpakuję niż 17 września i takie uczucie mam od lipca.

a jeżeli chodzi o moje samopoczucie:

z piatku na sobotę miałam swój "pierwszy raz" i nie wiedziałąm czy będę jechać czy nie. Skurcze + ból w krzyżu między 1.00 a 4.40 - organizm pomału się przygotowuje. Mały jest już ułozony do porodu.

DZIEWCZYNKI MOWIA ZE 2 TYG PO TERMINIE A CHLOPCY 2 TYG PRZED:)ALE TYLKO TAK MOWIA U MNIE 1 ROZPAKOWAL SIE ROWNE 2 TYG PRZED A 2GI 2 DNI PO

ja nie chce rodzić 2 tyg po terminie :(

no ja tez bym nie chciala 2 tyg po...:/ Zdecydowanie wole juz 2 tyg wczesniej...

a u mnie mowia zupelnie odwrotnie:) i obserwujac moja rodzinke to wszystkie dziewczyny urodzily sie przed terminem a chlopacy po:)wiec to chyba roznie jest:)ja licze na wczesniejszy porod:)

Ja urodziłam pierwszego synka 3 dni po terminie. Dwa dni przed porodem zaczęło mi być strasznie gorąco, łaziłam cała czerwona (styczeń), zero innych zwiastunów ;-). A jak już miałam skurcze to cały dzień spędziłam w kuchni gotując na cieżkie czasy ;-). Humor miałam doskonały ;-). Bałam się tylko wyskoczyć do sklepu, bo jakby mi wody odeszły, hihi....

ja mam teraz nowa dolegliwosc :)
czuje jak dzidzia uderza jakby chciala wyjsc juz na swiat...jak sie postara to pozadnie mnie boli...a i ciagle odwiedzam wc:P jejku te ostatnie dni sa "najgorsze",juz bym wolala byc po i teraz tulic moja dzidzie:)

hej, nie wiem co się ze mną dzieje, ciągle placze, mam okropny nastrój, i od kilku dni ból krzyża na nic mi nie pozwala, puchnę bardziej niż ostatnio, a najgorsze jest to że mój synek tak strasznie się więrci że staje się to nie do zniesienia, co mam robić? do terminu jeszcze miesiąc

a mi sie bardzooooo nudzi,masakrycznie ostatnio

Inne tematy z forum

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...