samosion - opinia

Nie polecam. Bardzo słaba obsługa. Wymagają płatności gotówką ale nie mają ani grosza by wydać resztę (najlepiej mieć odliczona kwotę, bo reszty nie dostaniesz i będziesz musiał zostawić nie chciany i nie zasłużony napiwek). Przedłużający się czas dostawy (2tyg.) bez jakiejkolwiek informacji o zwłoce. Po moim dwukrotnym upomnieniu panowie zechcieli zadzwonić z info o terminie dostawy. Niedouczeni nawet nie wiedzieli, która fv jest dla mnie (kopia? a może oryginał?)Jeśli macie do wyboru inną firmę z tym samym asortymentem to zrezygnujcie z Witex Super-Lock.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: samosion - opinia

Odpowiedź biura:
Wpis jest niesprawiedliwy. Klientka składała w naszym biurze 2 zamówienia: 1 na futryny gdzie usługa została zrealizowana z 1 tygodniowym wyprzedzeniem. Wówczas faktycznie przy rozliczeniu pracownik nie miał 5 zł reszty (ale Pani zapomniała o tym, że uzyskała rabat w wysokości 8% na całość zamówienia). W trakcie realizacji powyższego zamówienia, klientka domówiła 1 sztukę drzwi i tu faktycznie ze względów logistycznych termin został przekroczony o 2 tygodnie (ale producentowi z południa Polski nie kalkulowało się w żaden sposób wysyłać 1 sztuki drzwi do Gdańska). Po skompletowaniu tzw. minimum logistycznego, towar został wysłany. Przy odbiorze drzwi, obniżyliśmy klientce fa-rę o wspomniane 5 zł. A że pracownik pomyłkowo chciał wydać kopię f-ry, a nie oryginał, no cóż... nikt nie jest doskonały.

Dziękuję za ustosunkowanie się do mojej opinii. Teraz wiem z czego wynikały opóźnienia, szkoda, że żaden z pracowników nie zechciał mnie o tym poinformować w trakcie oczekiwania na towar a dopiero po wystawieniu niepochlebnej opinii. Jej treść tylko potwierdza o braku fachowości firmy - różnica nie wynosiła 5zł. Liczyć też chyba nie potraficie. Co do pomyłki z fv - tak, nikt nie jest doskonały, ale osoba, która na co dzień pracuje w handlu i wystawia fv powinna mieć minimalną wiedzę na ten temat, to w sumie podstawa. Nadal nie polecam.

Witam
Nie wiem skąd u Pani tyle złośliwości i zajadłości. Jaka Pani zdaniem kwota nie została wydana przy rozliczaniu faktur - jeżeli była to kwota inna niż 5 złotych - to proszę podać jaka. Gdyby to była wyższa kwota, to nie sądzę, aby Pani z niej zrezygnowała.
Proszę nie nadużywać słów o niefachowości, bo jest to nieprawda.