samotna matka skazana jest na samotność?

Czy faceci interesują się kobietami z dzieckiem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Obserwując swoje najbliższe otoczenie stwierdzam, że teraz samotne matki "są na czasie" że tak powiem. Kumpel męża związał sie z samotną matką, są po ślubie i mają wspólne dziecko. Drugi aktualnie też spotyka sie z samotną matką i świetnie sie im układa. Moja koleżanka miała dwójke maluchów i wyszła za mąż, mają jeszcze wspólne dziecko teraz. Nawet moja c*otka została wdową z dwójką chłopaków i wyszła za mąż, ma jeszcze trzeciego bobasa ;p Jeden nasz znajomy wziął sobie pannę z dzieckiem, sa po ślubie i teraz wychowują już czwórkę ;p
Tak więc kazdy ma prawo do szczęścia o ile znajdzie je kolejny raz ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hce Uważam, że każda samotna matka powinna Mieci partnera, ale większości facetów nie ctakiej kobiet ja i owszem mi to nie przeszkadza, że kobieta ma dzieci.

Witaj ja bm. chciał cię poznać.

bardzo dobry system jest w islamie, żonę wdowę musi utrzymywać brat zmarłego. Wtedy nie ma takich problemów "Czy faceci interesują się kobietami z dzieckiem?"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witaj masz racje niektórzy faceci tac som alem ja mslem, że kobiecie z dzieckiem też sem należ b była kochana ja testem samotnym facetem i mam szacunek.

W KAŻDYM RAZIE !!! bez tego BĄDZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: samotna matka skazana jest na samotność?

Sławku wbrew temu co myślisz/piszesz jesteś bardzo dobrą partią na partnera gdyż znasz życie od "podstaw"

pozdrawia również samotna mama
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ojcem, który jest samotny, ma stałą prace jest poukladany i wychowuje roczna corke?, ugotuje obiad, wypierze, posprząta, watpie w to aby Kobiety taka osoba sie zainteresowały...

hmmm

Oczywiście że sie interesują

http://img.wiocha.pl/images/8/f/8f79d960b94ec6c5eef331e95ca5bc56.jpg

:)

szczerze ja bym raczej nie chciała być z facetem z dziećmi. Piszę raczej, bo jakbym takiego spotkała a inne czynniki jeszcze by zadziałały to kto wie. Sama dzieci mam żeby nie było,że nie wiem jak to jest z dziećmi, właśnie wiem i tym bardziej za cudze i różne problemy wychowawcze dodatkowo podziękuję:) Tym bardziej,że dzieciaki bywają zaborcze jeżeli chodzi o nowego partnera rodzica.

Na co ma wpływ wiek dziecka i to czy utrzymuje się kontakt z jego ojcem, do tego czy samotna matka jest skazana na samotność?
Coś przeoczyłam, bo nie rozumiem....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko zależy w jakim wieku masz dziecko i czy utrzymujesz kontakty z ojcem dziecka.

popieram

lecz co z kobietami bez 'błogosławieństwa'
lub z tymi co mają pisiola ;?

też tak uważam,bardziej rozumie co to jest wychowanie dziecka i odpowiedzialność za drugiego człowieka, bardziej niż osoby bezdzietne...nawet jak są pedagogami, psychologami itp, nikt, kto nie ma włąsnego dziecka od urodzenia , nie zrozumie tego, oczywiście pisząc to nie mam żadnych złych intencji ani złośliwość na myśli

A kobiety interesują się samotnymi mężczyznami z dzieckiem? chyba jeszcze bardziej bo samotny ojciec to tak jak samotna mama .

a Kobiety interesuja sie samotnymi mezczyznami z dzieckiem?

Nie, nie jest skazana na samotność ale prędzej zwiąże się z kimś kto już ma pewne zobowiązania niż z jakimś młodziakiem bez bagażu. Choć znam różne przypadki i reguły nie ma żadnej.

tutaj jest rola matki wazna, która nie będzie wymagac od faceta żeby niańczył jej dzieci i był ojcem, bo to się dobrze nie skończy

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (120 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam geja (51 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (5 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...