samotna

samotna 29latka, o niebieskich oczach; wykształcona; z czystą kartą zyciową; na codzień -pracująca; samodzielna, pedantyczna, uparta (..) Poszukuje nowych znajomości a przede wszystkim mężczyzny (wiek 30-36).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: samotna

czesc. jeżeli jesteś jeszcze wolna i zainteresowana kogoś poznać, odezwij się. Czekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć , ja także jestem samotnym 31 latkiem mieszkam w Gdańsku i już zaczyna mnie przytłaczać ta samotność . Z chęcią Cię poznam
marcingdnc700@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czesc Uparciuchu :-)
kacperski@autograf.pl

jeśli masz ochotę popisać to czekam ;)
samotny-31@wp.pl

Pozwól że odwrócę szyk zdania i wyłuszczę ci coś wartego uwagi, skup się, bo być może to zmieni twoje życie.

Mamy przyczynę: "pedantyczna, uparta"; jest i skutek: "samotna 29latka". Przestań być pedantyczna i uparta, to być może nie będziesz musiała się poniżać na forach internetowych by próbować (w jakże groteskowy sposób) walczyć z samotnością.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli wolno zapytać to co jest groteskowego w szukaniu znajomości na forach internetowych? A może twoja ocena autorki posta świadczy o tym że jesteś odrobinę ograniczony i nie potrafisz się odnaleźć w XXI wieku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to tak jak szukać żony w schronisku dla bezdomnych. Niby dla Ciebie to nic, ale moim zdaniem jest coś nie "halo"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

... tak czytam Twoje posty ninja i czasem hmmm traktuje je jako wypociny osobnika ktory tak naprawde nie ma nic do powiedzenia ...

... chce to szuka w czym problem ? ...

... a Ty jak już czujesz tak wielką chęć uzewnętrzniania się - proponuję czat - będzie szybsza reakcja na pisane przez Twoją osobę linijki tekstu...

A.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fakt też zwróciłem uwagę na wypowiedzi bezszelestnego i albo koleś ma mocno zryty beret albo jest niedowartościowany i obrażając innych podnosi sobie samoocenę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

napisz do mnie

napisz do mnie w.malinowski@onet.pl

lubię uparte kobiety odezwij się
tomekfilar@gmail.com

W styczniu nie napisała. Myślisz że teraz będziesz miał więcej szczęścia czy nie czytasz tego co napisałeś wcześniej?

To się nazywa desperacja i..głupota:)

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...