samotny szukam znajomych przyjaciół

Temat dostępny też na forum: Brzeźno
Witajcie.
Jestem Sławek, mam 32 lata, mieszkam w Gdańsku. Jestem typem introwertyka, spokojny, zamknięty w sobie, nieśmiały co utrudnia mi poznawanie nowych ludzi, zwłaszcza w tzw. realu, dlatego postanowiłem spróbować swojego szczęścia tutaj.
Parę słów o mnie: od zawsze samotny i z boku (w szkole, teraz w pracy). Nigdy tak naprawdę nie miałem znajomych, przyjaciół tyle, że kiedyś aż tak mi to nie przeszkadzało, nie zastanawiałem się nad tym. Jednak od dłuższego czasu strasznie mi to doskwiera i już tak dłużej nie mogę. Idzie wiosna, potem lato, pogoda będzie zachęcać do spacerów, a samemu brak motywacji żeby gdzieś ruszyć. Tak naprawdę moje życie wygląda tak, że wracam z pracy do domu i resztę czasu dzielę między drzemkę, TV i kompa.
Chciałbym poznać tutaj dobrego kumpla, może z czasem udałoby się zaprzyjaźnić, czas pokaże. Najlepiej kogoś w miarę zbliżonym wieku. Jest tu ktoś z podobnym problemem?
Bardzo proszę, darujcie sobie głupie komentarze albo użalanie się nade mną, nie potrzebuję tego. Potrzebuję kogoś kto chciałby pomóc mi i jednocześnie sobie w wyjściu samotności, tyko tyle i aż tyle.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: samotny szukam znajomych przyjaciół

Hmm introwertyk, to może na początek znajdź sobie jakieś grupowe zajęcia gdzie niekoniecznie trzeba rozmawiać z innymi typu: siłownia, nordik walking, jest grupa bodaj G3trójmiasto (opisują swoje wypady tu na głównej stronie) ;-)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...