sauna!!!!!!!!

Temat dostępny też na forum: Premium
Witam

Jestem rozczarowana i zniechęcona . Właśnie wróciłam z sauny ,która poraz kolejny była wyłączona (wześniej odnotowałam 4 takie same sytuacje) . I to jest godzine 18:30 gdzie mają czynne do 21!!!!!. A żeby było śmiesznie to obsługiwał mnie kierownik sali ( gdzie wywiesił sobie kartkę ze swoją podobizna i numerem telefonu proszac o sugestie- dobre sobie!!!!!!!!!!! ) który twierdził ,że 40 stopni to jest sprawnie działająca sauna !!!!!! Nigdy więcej tam nie pójdę!!!!!!!!!!!! i wszystkim odradzam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sauna!!!!!!!!

do aquaparku w sopocie ić na saune

Re: sauna!!!!!!!!

przeciez widnieje przy wejsciu informacja ze sauna wlaczana jest na zyczenie klientow. wystarczy podejsc i poprosic. do tego zawsze pracownik znajdujacy sie na silowni sam z siebie przypomina o tym, kiedy klient pyta o saune.
zamiast sie awanturowac wystarczy po prostu zapytac - ja sam z sauny akurat nie korzystam ale jesli sie czegos nie wie to sie pyta a nie od razu leci z mordom

pozdrawiam

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (65 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Kusocińskiego (23 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

GreenLine (13 odpowiedzi)

GreenLine powstaje przy ul. Rakoczego na styku Moreny i Matemblewa, w otoczeniu zalesionych...