security czy ares?

Temat dostępny też na forum: Karczemki
czy ktos moze powiedziec co wybrac, ktora firme, i za ile ta przyjemnosc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: security czy ares?

Najtańszy jest SOLID i najlepszy, 49 pln miesięcznie to żaden koszt a warunki fantastyczne. Chcesz namiar?

ale ich w ogole nie widzialem na osiedlu......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...no i 49? moze ok ale ktos tu pisal ze za 30....jest mozliwosc...

JUWENTUS polecam. Tanio (37,16zł z e-fakturą) i solidnie(na Jaśminowy Stok w razie alarmu docierają w 5-7 min). Korzystam z ich usług od 2 lat i jestem zadowolona :)

Miałam umowę z Aresem. Jednak po kilku miesiącach zrezygnowałam.
Po kilkunastu tygodniach nieskutecznych napraw manipulatora, bezsilności instalatorów i wielu nerwów zabrano sprzęt do naprawy. Zamiast obiecanych 5 dni naprawa trwała prawie miesiąc.
Pomimo prośby nie dostałam sprzętu zastępczego i przez prawie miesiąc mieszkanie było bez alarmu. Następnie musiałam kilkukrotnie dzwonić z pytaniem czy już sprzęt został naprawiony, bo inaczej tak szybko bym nie otrzymała.
Dostałam też niesłusznie fakturę za naprawę manipulatora, pomimo, że sprzęt nie został wtedy do końca naprawiony, co więcej - był jeszcze na gwarancji.
Ostatnio u sąsiadów wył alarm - oczywiście patrol przyjechał, ale zapomnieli sprawdzić od strony ogródka.
Teraz mam u konkurencji - 20 zł mniej abonamentu miesięcznie płacę w porównaniu do Ares - tj ok 30 miesięcznie zł.
Może ktoś miał przyjemniejsze doświadczenie z Ares, ja osobiście nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

ogród (13 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...