sex sex sex

Czy nie ma innych tematow?;)

Seks bez milosci, milosc bez seksu, seks pozamalzenski, seks rano czy wieczorem, seks kobiety z kobieta, mezczyzny z mezczyzna, seks po dragach, seks na czysto, na trzezwo, na zimno, na cieplo, na ostro, na stojaco, na lezaco, na wisząco;seks przed czy po posilku(?), w łóżku, na parkingu niestrzeżonym, w lesie, samochodzie, sklepie wolnocłowym, przed obiadem, z mechanikiem samochodowym, bufetową, żonatym łysiejącym, szaloną szesnastką, jurnym studentem, seks zamiast przyjazni, zamiast obiadu, w ramach oswajania, pocieszania, jako objaw aprobaty, sympatii, nienawisci, autodestrukcji, seks - komunia dusz, zatracenie, sport, zabawa, sposób na blondynke;)........

Chwilowo mam dosc, przytlacza mnie to.
Jesli nie mówi się wprost, to ciagle podtekstami.

Precz z seksem!
Przynajmniej do wieczora;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sex sex sex

hehehe

ale jak dla mnei sex jest ok. i jeśli ktoś sie wstydzi o tym rozmawiać to jego sprawa....... owszem nie wypada opowiadać o konkretnych osobach i sytuacjach...... ale o tym co sie lubi czego nie......

dlaczego precz? a ja si enei zgadzam.

gadać mi tu .......:)))))))))

hehehe

ale jak dla mnei sex jest ok. i jeśli ktoś sie wstydzi o tym rozmawiać to jego sprawa....... owszem nie wypada opowiadać o konkretnych osobach i sytuacjach...... ale o tym co sie lubi czego nie......

dlaczego precz? a ja si enei zgadzam.

gadać mi tu .......:)))))))))

Spokojnie Krzychu, nie wyrywaj się tak. Wystarczyło napisać tylko raz :-)))

Pozdrawiam

to nie ja........to forum ...

lepiej nie gadac o konkretnych osobach i sytauchjach bo moze cos wyjsc na jaw, jakies zwiazki moga sie skonczyc, malzenstwa rozpasc itp....gadanie o konkrentych osobach to tylko robienie im pod gorke, nie polecam jest to wyjatkowo szczeniackie zachowanie, takie chwalenie sie z kim i kiedy....ale ty krzychu mozesz mowic z kim i kiedy, a potem to przxeczyta....i bedziesz mial prze....

heh :) a ja mam taka zasade ... : jak nie chce o czyms dyskutowac i czytac, to ... po prostu sobie to odpuszczam. Nie narzekam, ze tematu jest za duzo. W koncu, nikt mnie nie zmusza do czytania forum :))

Potraktuj to prosze jako zyczliwa uwage: ja np. nie lubie narzekac na to co robi towarzystwo na forum (z wyjatkiem krytykowania chamstwa i buractwa i domagania sie, aby tego zaprzestac; tu tego na szczescie nie ma, ale na innych forach - bywa) i nie lubie, gdy ktos to robi. Jesli wiekszosc dyskutuje o seksie, to znaczy, ze akurat o tym ma ochote - na sile nikogo nie przekonasz, aby zmienic temat. W kazdej chwili natomiast mozesz zaproponowac jakis inny, niezwiazany z tym o czym mowisz - jesli beda chetni do dyskusji, to beda wpisy na Twoim watku :) Jesli nie - to nie ... Niektorzy nazywaja to 'wolnym rynkiem idei' i mysle, ze jest to trafne okreslenie ...

Pozdrawiam Goraco!!
Krzysiek

PS. A seks zima rozgrzewa najlepiej :)

...aż dziwne Anty,że mnie w to nie wmieszałeś...heheh
pozdrawiam

Inne tematy z forum

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

prysznic czy wanna? (17 odpowiedzi)

Remont łazienki....łazienka jest nizbyt duza....Musze wybrać jedno z dwu... Dając swoje uwagi nie...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?