sierpień 2006

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
witam
Proszę o kilka porad, widzę że wszyscy na formu mają ogromną wiedzę co, jak i gdzie. Wesele w sierpniu na ok 50 osób. Nie chcielibyśmy drogiej knajpki bo planujemy zaraz po inne wydatki. Czy ktoś zna może jakieś nie drogie restauracje? No i muzyka. Zespół czy DJ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sierpień 2006

co do sali to ni eznam trójmiasta na tyle ale napewno inni ci doradzą, co do muzyki to polecam tylko zespół, jest to zupełnie inna zabawa i prawdziwy klimat wesea, dla mnie wesele bez zespołu, oczywiści edobrego (bo nieraz naprawdę zdarzają się kiepskie jak nic) to nie wesele

jeżeli plaujesz ślub w sierpniu to musisz się pospieszyć. większość spraw trzeba załatwiać conajmniej rok wcześniej. pźniej może nie być już wolnych terminów. ja wychodzę za mąż 6 sierpnia i wesele też będzie na około 50 osób. urządzamy je tequilli, na górnej sali. to jest w rumii janowie, kawałeczek za gdynią.

witam
Ja właśnie niedawno brałam slub:)
Jeżeli moge ci cos polecić to babkę która robi świetne zaproszenia , zawiadomienia, winietki, itp
polecam profesjonalna obsługa a to co jest u niej na stronce to tylko przykłady, bo robi osobiście pod każego klienta
U mnie na weselu gości aż zatkało
POzdrawiam i życze udanych przygotowań
Baśka

hej:)
a czy ja moge poprosic o namiary na ta pani?
byla bym bardzo wdzieczna kasia11@poczta.neostrada.pl

pozdr

Basiu czy ja też mogę prosić o namiary na tą Panią, która robi te cudne zaproszenia? Wyślij na maila proszę

Witam,
Również prosiłabym o namiary na tę panią co robi zaproszenia, winietki...
dziekuję
pozdrawiam
gosiap@wrzeszcz.multicon.pl

ja tez bym poprosila o namiary do tej Pani:)

Witaj Basiu,
Ja tez poprosze o kontakt do pani od winietek.
Pozdarwiam, :-))

Czesc Basiu, ja też proszę namiary na Panią od zaproszeń??? Napisz jeszcze, czy jest droga??? Mój mail wiolar@poczta.onet.pl Z góry dziękuję!!!

Pozdrawiam

Zaproszenia

Ja też bardzo proszę o namiar na kobietę od zaproszeń.

ja tez mam ślub w sierpniu 2006. mam juz zarezerwowana sale na wesele,makijazystke,fotografa i zespol. w tym tygodniu ide do kosciola "zaklepac" dzien i godzine. a Wy koniecznie pospieszcie sie z sala. owocnych poszukiwan

z salą nie będzie aż takiego problemu. Ślub planujemy w piątek (chyba 10 sierpnia) i z tego co już zdąrzyłam się zorientować na piątki nie ma wielu chętnych. Ale jaką salę?

ja mam w Zajeździe Jawor w Pruszczu Gdańskim.tez z polecenia...
ale podobalo mi sie tez w Estragonie w Gdańsku, Melisie w Sobieszewie i w restauracji Hipodrom.

piątek to 11.08 i wiem , co mówię :) my juz mamy restaurację /zaliczka wpłacona/, kościół /bo to nasz parafialny/, wahamy się co do fotografów, bo na szczęścia mamy wybór wśród znajomych, po mału szukam sobie sukienki /he he muszę schudnać/, przesłuchujemy zespoły,
Mamy wiele wizji i planów, Piotruś zaczął je nawet spisywac w Specjalnym Zeszycie.
Pozdrawiam serdecznie Sierpniowe.
I Ciebie, Solterko, z lipca.

fakt, 11.08, coś mi się pomyliło, chyba jeszcze nie wpadłam w ten wir przygotowań (staram się). W tej chwili mam tylko wizję i mało kasy. Ale sukienkę będę miała dokładnie taką jaką sobie wymarzę, bo szyje mi mama. Co do sali myslę że do końca miesiąca się zdecydujemy. A ze strojeniem kościoła itp to mam już odpowiednie osoby. Naprawdę nie chcemy wydać za dużo jak niektórzy tu piszą po 30 000, dlatego przydają się nam teraz wszelkie znajomości. Fotografa mam znajomego, kilka znajomych co grają na weselach itp. Mam nadzieję, że mogę liczyć na ich pomoc. Będę też wdzięczna za wszelki porady tu na forum. W tym roku byłam na dwóch weselach - całkiem różnych. Jedno na wsi, drugie w Rodrizio. A ja z kolei chciałbym jeszcze coś innego. Tylko jak już pisałam nie wpadłam w ten wir przygotowań. Praca, w lutym się bronię, wrrrrr.

Witam
Jeżeli jeszcze nie znalazłaś zespołu to mogę polecić taki ciekawy sextet z Łańcuta. Oni nazywają się BAYER JAZZ BAND i kieruje nimi taki facet po 40-ce, który kiedyś grał w zespole estradowym. Mają świetną pianistkę - studiuje na Akademii Muzycznej w Krakowie oraz saksofonistę - jest w średniej muzycznej. Pozostali członkowie zespołu chyba po jakiś szkołach muzycznych, ale spoko. Grają sporo aktualnych i starszych kawałków, ale najlepsze w ich wykonaniu są instrumentalne hity taneczne. Każdy set zaczynają jakimś standardem - świetne kawałki. Po ostatnim weselu wziąłem namiar na nich. I najważniejsze nie biorą za drogo. Nie robią także za długich przerw.
Kontakt: MARCIN DOMKA - 606-256-915
Pozdrawiam
Rysiek

hmm to zalezy czasami i Dj rozbawia świetnie weselników, to zalezy od gościa !!Osobiscie polecam jednego, wiecej na stronie http://djadi.friko.pl/ !!Powodzonka, a tak przy okazji bawiłam się juz na niejednym weselu, które prowadził i POLECAM!!!!

Tak, tak...Zdecyduj sie czy jesteś djadi czy pszczolka54 bo masz rozdwojenie jażni