siłownia ujeścisko

Jestem nowa na Ujeścisku ( i w Gdańsku). Czy ktoś poleci jakąś siłownię, zajęcia fitness, basen itp jak najbliżej Piotrkowskiej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: siłownia ujeścisko

Polecam FitMed Salon na Świętokrzyskiej (budynek przychodni)- może nie jest najbliżej, ale sama dojeżdżam z Zakoniczyna i uczęszczam już kilka lat. Zajęcia fitness- pilates z Martą czy zumba z Lenką są rewelacyjne! Siłowni niczego nie brakuje.Naprawdę polecam. Jest to klub tylko dla Pań, więc atmosfera jest super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

sama z chęcią bym się zapisała:) ile wynosi w przybliżeniu karnecik?

Najbliższa siłownia z fitnessem jest na Płockiej. Przez pola z początku Piotrkowskiej to jakieś 7 minut na piechotę ;) Mały klub, ale z miłą atmosferą i ciekawymi zajęciami. Ich strona: fitnessujescisko.pl

Dziewczyny, dziękuję za informację! Sprawdziłam to w internecie i nie bardzo rozumiem te ich cenniki. Najbardziej interesuje mnie karnet z nieograniczoną liczbą wejść. Czy mają tam coś takiego?A może wiecie gdzie zdobyć kartę benefit/multisport?
Pozdraiwam

A co powicie a Tyger Gym?

Karnet z nieograniczoną liczbą wejść to tzw. karnet "open".
A karty multisport są przyznawane w niektórych firmach. I to chyba jedyny sposób ich dostania - albo Twój pracodawca musi być klientem benefitu (i wtedy najczęściej dopłaca pracownikowi do karty) albo pracodawca kogoś z rodziny (i wtedy płaci się całość). Ale z tą rodziną pewna nie jestem.
W Tigerze byłam raz ale klimat zupełnie nie mój... Czuję się tam nieswojo :)

Dzieki.
W Tigerze chyba troche snobistycznie co?

O, właśnie. Snobistycznie to odpowiednie określenie :)

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2394 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...