Oś Familijne deweloper Siódme Niebo.
Na ulicy Cynamonowej i Korzennej przynajmniej 10 rodzin boryka się z podciąganiem wody z zalanych fundamentów. Deweloper źle wykonał izolacje. Efektem tego jest podciąganie wody w mury nawet na wysokość 35 cm. Do tego grzyb. Od nikogo nie przyjął reklamacji w ramach rękojmi, łamiąc przy tym ustawowe 14 dni na ustosunkowanie się do reklamowanego przedmiotu. Za nic ma również interwencje Rzecznika Praw Konsumenta. Generalnie wszystkich i wszystko ma gdzieś. Niezależne ekspertyzy rzeczoznawców jednoznacznie mówią o winie dewelopera. Firmy w których są ubezpieczone mieszkania nie płaca odszkodowań ponieważ ich rzeczoznawcy również jednoznacznie wskazują na źle wykonaną izolację. Siódme Niebo = dramat. Przestrzegam kolejnych naiwniaków, nie dajcie się nabrać na słowa sprzedających ten bubel, że na osiedlach są zbiorniki retencyjne , że z poprzednich inwestycji wyciągnęli wnioski i nie popełniają tych samych błędów. Zanim kupiłem to mieszkanie również czytałem fora i mimo wszystko dałem się nabrać. Wszystkim CWANIAKOM pracującym dla Siódmego Nieba życzę wszystkiego najgorszego. Powinniście się wstydzić, że tak oszukujecie ludzi. Dziwię się, że spokojnie możecie sapać kiedy tyle ludzi przez was ma zszargane nerwy i tyle problemów. Życzę wam żebyście na drodze swojego życia spotkali większych cwaniaków niż wy i żeby los wam odpłacił tym samym. Wszystkim tym którzy maja odpisać na ten posta coś w rodzaju," wiedziałeś co kupujesz", lub też " jaka cena taka jakość".....darujcie sobie. Problem jest poważny, wilgoć i grzyb w domu z dwójka małych dzieci, wiec odpuście sobie mądrości na poziomie zerowym.
11
4