skandal

stojąc w kolejce do kasy wszystkiego się odechciewa, jak słyszy się jak panie które mają przyjść z kartą bo klient rezygnuje z towaru lub kasjer naliczył coś podwójnie, komentują to w bardzo nieprzyjemny sposób do kasjera nie wspominając że niektóre idą bardzo długo jak by szły z drugiego końca marketu, na szczęście kasjerzy tam są pogodni i uśmiechnięci, za co plus, na sklepie czysto, ceny są przystępne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: skandal

masz racje ten sklep to jeden wielki ****** tez chcialam oddac towar z ktorego bylam niezadowolona Jak zwykle byl problem kupilas bubel za 200 zl martw sie sama co z nim zrobisz najwazniesze ze oni sprzedali TO JEDYNY MARKET KTORY TAK ROBI JEDZ DO SATURNA LUB MEDIA TO NIGDY NIEMIALAM TAKICH PROBLEMOW

Re: skandal

Dokładnie to samo mnie spotkało. Kiedy przyniosłam towar do reklamacji, obsługa wytknęła mi oszustwo, naciąganie i groziła wezwaniem policji. Obsługa była "głucha" na moje argumenty i twarde dowody mojej niewinności oszustwa. Reklamacja nie została uznana. Ja zostałam z "twardym: dowodem, czyli zakupionym u nich bublem.