skąpa miesiączka a skrzepy krwi

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny czy Któraś z Was tak miała ...??

Mam miesiaczke regularnie co 29 dni .. staralismy sie z parterem o dziecko ... jeden test wykazal pozytywny drugi zas negatywny .. dzien po terminie miesiaczki dostalam okres .. trwal 5 dni i byl skapy ale z skrzepami krwi ... po okresie byl dzien przerwy po stosunku z partnerem ponownie dostalam okres z skrzepami krwi ... boje sie .. nigdy podczas okresu nie nialam skrzepow co one moga oznaczc ???
do ginekologa ide dopiero 18 kwietnia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: skąpa miesiączka a skrzepy krwi

Ginekologiem nie jestem ale moze to bylo samoistne poronienie skoro test wyszedl pozytywnie..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym powtórzyła test ciążowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jeśli test wyjdzie pozytywny, to nie czekając na wyznaczoną wizytę, radziłabym pójść na USG dopochwowe - da się zrobić od ręki czy z dnia na dzień.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

myślę, że badanie beta- hCG byłoby dobrym wyjściem. Testy z moczu nie zawsze mówią prawdę, a badanie z krwi, moim zdaniem, jest bardziej wiarygodne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak czy siak - ja bym nie czekała do 18 kwietnia, tylko sprawdziła czy jesteś w ciąży...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Test wyszedł Negatywny .. a czuje sie jak w poprzedniej ciąży ahh szkoda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może faktycznie doszło do zapłodnienia i..., no cóż, nie pamiętam już statystyk, ale sporo wczesnych ciąż kończy się w ten sposób, a znaczna większość kobiet nawet sobie nie zdaje z tego sprawy. Na pewno uda się następnym razem, powodzenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...