skatepark

No właśnie miał być skatepark i temat ucichł. Ktoś coś wie na ten temat?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: skatepark

Podobno wszystko gotowe, projekt, kasa, ale mieszkańcom sąsiadujących domów się nie podoba i blokują budowę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie tak, projekt widziałem w nowym lesoku, świetnie to wszystko wygląda. Ale jak się dowiedziałem to okolicznie mieszkańcy na nie, powinni się wstydzić
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przecież znali plany jak kupowali domy, trzeba było zamieszkać w innym miejscu.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie znali, nie wiesz to nie mędrkuj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Plan skateparku był zanim zbudowano te bliźniaki. Podobnie jak domy które powstały przy S6 po wybraniu ostatecznego przebiegu drogi. Sorry ale to jest przegięcie, blokować inwestycje bo ktoś nie sprawdził co ma być w sąsiedztwie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najpierw był projekt, potem wybudowali bliźniaki i się zaczęło. Trzeba było sprawdzić plany a potem protestować. Młodzież jest najważniejsza, wszyscy brak mówią. Jak ktoś chce zrobić coś dla młodzieży to owszem, byle nie pod moim nosem.
Zaznaczam nie może tak być, że nieuwagę w wyborze domu nadrabiamy protestami. Najpierw był pomysł a w konsekwencji projekt, potem sprytnie wciśnięte osiedle.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moje dziecko bardzo czeka na tej skatepark, to przykre że mieszkańcy zablokowali tę budowę, znając czas pracy naszych sądów i nieskończoną ilość odwołań potrwa to trochę..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tez uwazam ze powinno byc wiecej miejsc dla dzieci w Bojanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, No ale teraz widzimy jak to z mieszkańcami jest, wszystko super dopóki nie będzie koło mnie i pyk do sądu, mam nadzieje że sprawę szybko wygrają i zaczną budowę
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skatepark jedt niebezpieczny dla dzieci małych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę się nie martwić na pewno będzie regulamin
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic nie będzie szybko. Gmina ukrywała przed kupującymi plany skateparku. Informacja była jedynie o parku, a to znacząca różnica
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Przecież to jest urząd, nie mogą nic ukryć, więc słabe tłumaczenie, ale typowe.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Urząd, który nie może nic ukryć : ) Idealista. To jest Gmina Szemud z bezmyślną Radą i Wójtem, który robi co chce ! Poczytaj forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

I dobrze, robią tyle co w żadnej innej gminie sąsiedniej.
Czytam to forum i większość ludzi wypowiadający się tutaj nie są warci dyskusji.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak, robią dużo, tylko wszystko poza Bojanem. W gminie nikt dotąd nie zauważył że w Bojanie mieszka 4 razy tyle ludzi co w Kielnie i że potrzeba więcej inwestycji. Niestety Bojano może conajwyżej podatki płacić, a cały budżet gmina wykorzystuje w innych miejscach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

No to masz przykład chcą zrobić, a blokują sprawę i kto wie ile będziemy na to teraz czekać. Jak zrobią skatepark bo o tym jest ten post(że sąsiedzi blokują) to będą tam przyjeżdżać też wszyscy mieszkańcy gminy.
To, że coś jest robione w innej miejscowości nie oznacza, że korzystają z tego tylko mieszkańcy tej miejscowości, ludzie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ukrywać to mógł deweloper, w gminie można podejść do urzędników z odpowiedniego referatu i wszystko powiedzą
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Równanie i utwardzanie dróg (10 odpowiedzi)

Dziękuję bardzo zarządcy drogi Na Dambnik za wyrównanie i "utwardzenie" jej piaskiem z plaży. Po...