sklep Tatuum

Lubie robić zakupy w sklepie Tatuum, ale tylko w Alfie, ponieważ jest tam bardzo, ale to bardzo miła obsługa, panie Karolina i Kamila są zorientowane w modelach i rozmiarach, starają się pomóc klientowi jak tylko mogą, doradzają szczerze, zawsze czuwają pod przymierzalnią by wymienić model klientowi na właściwy, a co najważniejsze zawsze towarzyszy im uśmiech na twarzach i dbają o porządek w sklepie. Tam można poczuć miła atmosferę zakupów. Polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: sklep Tatuum

Witam...co nie można powiedzieć tego o tatuum w Gdyni....sprzedaje tam ekspedientka w krótkich słomianych włosach kolor lekko wpadający w rudy....która jak zauważyłam po czasie boi się podejść do klienta i zapytać o pomoc,ponieważ ukradkiem zauważyłam że ma dwa ostatnie zęby z przodu....głowę spuszcza na dół jak o coś zapytałam lub odwraca głowę odpowiadając....sklep niczego sobie fajna odzież,a ekspedientka
mało rozgarnięta....uważam że tak renomowana firma nie powinna zatrudniać osób bęz zębów,lub wysłać taką osobę na leczenie tego typu przypadłości...to jest sklep a ona powinna być aktywnym wizerunkiem a nie chować głowę w piasek.........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2