sklep "fabryczny" Lubiany we Wrzeszczu

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
cześć dziewczyny,
dzisiaj przypadkiem trafiłam na nowy sklep Lubiany we Wrzeszczu, boczna od Słowackiego - na Chrzanowskiego.
weszłam z ciekawości, bo szukam prezentu slubnego dla brata i kupiłam piękne sztucce Gerlacha - komplet na 12 osób - za 450zł!!
dobre miejsce na zakup serwisu, taniej niż w innych sklepach, fajne również na zakup prezentu slubnego, albo zostawienia listy prezentow.

polecam, bo ceny mają takie jak w sklepie fabrycznym w Łubianie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: sklep

jest już o tym sklepie nawet na Youtube!
http://www.youtube.com/watch?v=1jgd6x3vqDw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w gdansku byl taki sklep na grunwaldzkiej, naprzeciwko manhattanu, ale ceny 80% wyższe, ale skoro tutaj mają być firmowe to rzeczywiscie sie opłaca. mam kilka naczyć z Lubiany i są naprawde fajne i nowoczesne:)

najlepsze miejsce do kupowania zastaw, sztuccow, itp id jest hurtownia szczepan, naprzeciko rafinerii gdanskiej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

szczepan super, tylko nie w sobote rano

Hehe no szczepan bezkonkurencyjnie - tylko tak jak Aga wspomniała w soboty straaaaaaaasznie dużo ludzi :P

szczepan jest ok, ale zeby znalezc cos ladnego to trzeba sie naprawde natrudzic. w soboty - niemozliwe ;)
jesli chodzi o Lubiane to przynajmniej mamy pewnosc jakosci. a jeszcze po cenach sklepu fabrycznego - to naprawde duza okazja.

a co do sklepu na przeciwko manhattanu - to faktycznie tam jest lekka przeginka z cenami, sama sie kiedys nacielam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...