skleroterapia gdynia??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
chciałabym zamknąc naczynka na udach (zabiegi laserowe nie działają) gdzie mogę to zrobic i jaki jest szacowany koszt? któraś z was miała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: skleroterapia gdynia??

nikt nic nie wie?

A skleroterapia mozna zamknac naczynka?

niby tak :)

ja kiedyś byłam na spotkaniu dot skleroterapii i koszt zależy od ilości ampułek wstrzykniętych w naczynka. U mnie (jeśli dobrze pamietam) były chyba tylko 2 (albo 3) a koszt około 1000zł. To było 3 lata temu. Odłożyłam to na "po slubie" (z racji widocznych siniaków po zabiegu) i teraz jakoś nie mogę się zebrać żeby wrócić do tematu.

a znasz jakiegoś dobrego lekarza?

szczerze powiedziawszy nie interesowałam się tematem od tych trzech lat ale wtedy bylam w małej klinice we Wrzeszczu niedaleko dworca. Z tego co wiem mieli zmieniać siedzibę i nawet nie interesowałam się gdzie znajdują się teraz, jak przypomnę sobie nazwisko lekarza to napiszę. Jeśli patrzysz na koszta to polecam też specjalistów w okolicach Kartuz. Moja dawna znajoma płaciła ok 200-300zł mniej niż zapronowali jej w trójmieście. I z efektów też była zadowolna.

no to serio lepiej podjechac :)

Powodzenia w poszukiwaniach! :)

Ja skleroterapie robilam u dr zajaca w gdansku.Mam tez kilka naczynek i mi powiedzial wtedy ze tylko laser.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

laser robiłam w krzywym domku w klinice dermatologi estetycznej- bez rezultatu a wcześniej takie nakłuwanie igłą z prądem zamykającą też bez rezultatu więc szkoda kasy na coś takiego lepiej od razu porządnie się za to zabrac tym bardziej,że mi się z tego siniaki robią ;/

Ciekawa jestem.Ja na pewno po porodzie bede robila sklero jeszcze raz,takze dokladnie go podpytam,ale to dopiero za rok.A i polecam dr zajaca:)

kurcze ja się już tak zbieram i zbieram i zebrac nie mogę ale chyba se zrobie w końcu prezent zanim mąż wymieni auto bo wtedy bede se biedowac hehe

Najpierw sie dowiedz czy one znow nie wyjda.Ja jak robilam sklero po pierwszym porodzie to bylo super,ale teraz w drugiej ciazy widze ze znow wychodza mi zyly,tylko ze w innych miejscach:(

bo to jest jak z depilacją laserową- zabijasz aktywne wychodzą aktywują się inne mieszki i tak samo z żyłami ale wiesz licze na to,że jak zrobie to nie będę już brała gorących kąpieli i może zaczne łykac rutinoscorbin na wzmocnienie żył ;)

Polecam z pełną świadomością dr.Borecką z Gdańska.Jestem jej pacjentką od 2 lat. Zamykałam żyły skleroterapią.Zamykałam naczynka falami radiowymi.Efekty SUPER!Żałuję tylko ze tak długo odwlekałam w czasie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jola,pełna odpłatność czy na NFZ?
mozesz cos wiecej napisac?

Inne tematy z forum

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...