skóra naturalna - białe buty - GDZIE????????`

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny - pomocy!

Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, muszę mieć niskie (max 4cm) buty białe ze skóry naturlnej. Wszędzie ekoskóra - zamęczę się w niej, mam strasznie wrażliwe stopy i nie da rady :(((((( a ze skóry naturalnej ciągle trafiam na same con, 6cm obcasy

POMOCY - może któraś z Was wie gdzie szukać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: skóra naturalna - białe buty - GDZIE????????`

a w ryłko szukałas?

ja zamówiłam ze sklepu "białe buty", chodzę w nich trochę w domu żeby przyzwyczaić nogi i nigdzie nie obcierają, są wygodne:)
mam straszny problem z butami - mam mały numer i płaskostopie, tak więc w większości butów stopy bolą a w nich na razie dobrze się czuje.

polecam buty arte di roma, z naturalnej skóry, bardzo wygodne, szeroki wybór, dobierasz sobie wysokość obcasa. możesz zamówić przez internet, ale równie dobrze pojechać do salonu Agnes gdzie też je sprzedają.

Ja zdecydowanie polecam Ryłko. Tam mają duży wybór butów ślubnych - rożne wysokości i wszystkie z naturalnej skóry. Ja swoje tam kupowałam i byłam zadowolona. Zresztą ja każde buty tam kupuję, bo jedynie oni robia buty, które mnie nie obcierają.

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...