słabi, drodzy, zbyt często zmienia się kadra...

miałem kilka napraw , u nich i kilka napraw i serwisów w innych warsztatach, zdecydowanie nie polecam, niestety są drodzy, kilka awarii musiałem wskazywać palcem bo serwis nie potrafił ich zdiagnozować. Przykład: cieknąca chłodnica, czy też pęknięty plastikowy element na filtrzena silniku co powodowało przedostawanie sie spalin do kabiny... po prostu są tańsze i lepsze serwisy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Z innego wątku udało się odczytać numer rejestracyjny i sprawdziliśmy czteroletni okres serwisowania Pańskiego samochodu w Skoda Plichta Gdynia.

Pomijam opinie na temat kadry, bo to Pana osobiste wrażenie, zapewniam, że w naszym serwisie są osoby pracujące od wielu lat.

Nasza kadra w chwili obecnej ma pierwsze miejsce w jakości świadczonych usług w całej sieci Serwisów Skody w Polsce.

Również wiele się zmieniło od Pana ostatniej wizyty w polityce cenowej naszej firmy jak np. Karty dla Stałych Klientów ze zniżkami do 50% za usługi serwisowe. Tak czy inaczej nie można powiedzieć, że nawet wtedy byliśmy serwisem drogim, ale nie wiem z czym Pan nas porównuje.

Taka opinia po dwóch latach od ostatniej wizyty i ponad czterech serwisowania pojazdu jest dla nas zaskoczeniem. Wiem, że część napraw była gwarancyjna, a do usług płatnych otrzymywał Pan rabaty. Oczywiście ma Pan prawo do swojej opinii ale jeśli chciałby Pan jeszcze o tym porozmawiać serdecznie zapraszamy do naszego obiektu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1