słabizna , jka najdalej od tej firmy

Temat dostępny też na forum: WGN Gdynia 10 Lutego
idę jako klient do nich, nie maja ofert które by mi odpowiadały , babka chce numer tel i e-mail - podałem ale powiedziałem ze spamu nie chce i ze wiele biur mówi że dzwonią a tego nie robią. Pani mówiła że na pewno zadzwoni i głucha cisza. NIE POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: słabizna , jka najdalej od tej firmy

popieram, zero profesjonalizmu szczególnie ten wielki koń co siedzi pod oknem , wchodze pani zażera się bułką i z głupim śmiechem dziecięcym tonem pyta w czym może pomóc , normalnie myślałem ,że pomyliłem drzwi!! pani strzepneła okruchy i palcem wskazała pana który ma sie mną zająć, jakaś ukryta kamera sobie myśle, po czym pan poprosił o maila i tel i na tym koniec , tak samo jak we wpisie u góry , nie wspomne o zapachu jaki rozwala nozdrza gdy sie tam wchodzi,u pana który miał sie mną zająć na biurku też widniał talerz z jakimś jedzeniem, sam pracuje w biurze i takie coś nie mieści mi sie w głowie!! od tego jest socjal, no ale cóż to biuro stoi wielkim filarem niczym pani która mnie przywitała w czasach komuny, gratuluje, znajomym nie polecam!!!smacznego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: słabizna , jka najdalej od tej firmy

rowniez odradzam wgn gdynia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, pani nie raczy odbierac telefonow, wystawia jakies niestworzone rachunki nie wiadomo za co ipo co smsem :) no ludzie, nie mowiac o tym ze nie dogrzewaja wynajmowanego mieszkania tak jak trzeba i jeszcze za to smie wystawiac smsowe!!!!! rachunki, meble sie sypia po tygodniu od wprowadzenia, niby remont robili:) zero profesjonalizmu, jak dzwonie do tego babska to nie raczy odebrac albo sie miesza i nie wie co powiedziec i odsyla mnie telefonicznie do swojego mezusia, juz nie moiac o tym ze facet podlaczal sie na lewo do drugiego bloku tamtym roku( sprzedali go jego znajomi) ma zadluzenia i wystawia dodatkowe rachunki nie wiadomo z kad, uwazac na nich !!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0