słabizna

Fajnie, że Włosi, ale żeby choć słowo po Polsku! W końcu jakiś polskojęzyczny kelner sie znalazł, ale inny niepolskojezyczny przyjął zamówienie i podali nam za dużą pizzę.Pizza porażka!! Za słona, bez ziół
no i przypalona.Nie chciałem się wykłócać no bo cóż - po jakiemu, a poza tym zawsze mogą powiedzieć: że to jest TA prawdziwa włoska pizza ( a ty polaczku się nie znasz), a ja się akurat znam i z niejednego pieca także drewnianego jadłem. NIE DLA ZNAWCÓW TA KNAJPA!!! AMEN.
(...)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: słabizna

....tak znasz się na pizzy lepiej niż włosi..! To takie polskie, może byś się nauczył jakiegoś języka obcego, czy one są zbyt obce dla ciebie?
Żal dupę ściska, jak czytam takie opinie o super restauracji, którą dzisiaj odwiedziłem i bardzo polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Widać masz niewygórowane wymagania kulinarne,no ale jeśli szczytem możliwości jest niedzielny wypad z rodziną do Mc Donald's i zachwycanie się nad cheesburgerem to twój bełkot jest zrozumiałt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

A mnie żal ściska jak czytam opinie "przyjaciół" obsługi...
I to w dodatku takich którzy nie potrafią wysunąć jakichkolwiek argumentów tylko obrażają zwykłych klientów...bo stwierdzenie użytkownika >torres< jest pełne jadu i mało konstruktywne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1