słabo

Niestety to moja pierwsza i ostatnia wizyta.
1. kawałki chleba pizzowego podane na początku były twarde i nie nadawały się do wymoczenia w oliwie i balsamico a takie było założenie, polecam wprowadzić świeżą ciabatte !
2. carpaccio to jakieś nieporozumienia, dziwie się, że w knajpie nazwanej włoską kuchnia nie wstydzą się podać czegoś takiego i nazwać to carpaccio
3. makaron agio e olio kolejna porażka, kompletnie bez smaku, czosnek nie podpieczony, bez aromatu, danie wcale nie ostre, kolejny wstyd jak na włoską knajpe
4. tiramisu - radzę iść na jakoś a nie na ilość, wielka porcja a smak raczej przeciętny

Bruschetta była znośna , pana cota bardzo dobra, pizzy nie jadłam a to chyba ich mocna strona, więc może powinni się przerobić na zwykłą pizzerię zwłaszcza, że wygląd toalety nie wiele ma wspólnego z restauracją.
(...)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: słabo

Widze ze pojecie o wloskiej kuchni ma Pan male,jak pizzowe ciasto sie moczy w oliwie...hmmmczosnek podpieczony...???? nawet w polskiej kuchn staj sie gorzki!!!!Do lokali chodzimy aby zjesc czy ogladac kible.Wiele zeczy mozna zniesc ale nie zlosliwosc i brak informacji.Pzdr staly gosc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0