śladami wspomnień

Uprzejmie proszę o odpowiedź. Dawno (21 lat ) byłam zaproszona przez ojca na wakacje do Gdyni. Niestety tylko na 5 dni. Miałam 7 lat. (Ojciec nas zostawił gdy miałam 3 lata) Nasze drogi zaraz później się rozeszły. Wrócił tam skąd przybył i już więcej nie miał ochoty na spotkania. Wiem że wtedy byłam najszczęśliwszym dzieckiem na świecie. Chcę tam wrócić po okruszki wspomnień, ale nie wiem gdzie.
Był to hotel w Gdyni, chyba na Kamiennej Górze. Do hotelu jechało się serpentynami, a może się mylę. Hotel był wśród drzew,pamiętam doskonale schodziło się kamiennymi schodami tuż na plażę, była to plaża miejska tuż po remoncie, tak ktoś mówił że wcześniej część plaży zabrało morze. Acha, była tam jeszcze kawiarnia na polu z pysznymi lodami i pieczonymi bananami, ich smak mam w pamięci do dzisiaj.
Będę w Polsce, będę w Gdyni. Dlatego uprzejmie proszę, może ktoś zna nazwę hotelu? Będę wdzięczna. Czas nagli dlatego proszę możliwie pina odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może być dawny Antracyt, obecnie Różany Gaj, dawny hotel górniczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Albo hotel Nadmorski, a może Stanica Harcerska -ciemne drewno, jasne, drewniane okna...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaka karma dla psa i kota? (7 odpowiedzi)

Witam, jestem lokalnym dystrybutorem szwedzkiej karmy Husse dla psów i kotów na terenie miast:...

Najlepsza karma dla kota (5 odpowiedzi)

Mam kotkę od roku i zdarza się, że czasem wymiotuje po karmie mokrej. Weterynarz nic mądrego nie...