ślizgi

Gdzie można popróbować kontrolowane poślizgi w Gdańsku? Kiedyś można było na pasie startowym na Zaspie, ale teraz jest tam osiedle. Ktoś ma pomysł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ślizgi

Parking pod Auchan'em na Szczęśliwej. Najlepiej w nocy, kiedy nic z boku znienacka nie wyjedzie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie, mam pytanie, dlaczego jakiś debil w srebrnym samochodzie ślizga się z ogromną prędkością ok godz. 19-20 na deptaku przy kanale i boisku, gdzie chodzą ludzie z dziećmi i psami? Mieszka w budynku na ul. Zielonej, nagram jego wyczyny i tablicę rejestracyjną i zaniosę na komisariat, bo o mało mnie nie potrącił. Mam nadzieję, że ten osobnik to przeczyta!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

no nic innego nie będzie robił tylko przeczyta i strasznie się tym przejmie
jest wiele miejscówek ale żadnej na której nie możesz dostać mandatu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepiej sfilmować takiego idiotę i wysłać film do TVN24 niech cała Polska zobaczy jak nasz Jasiu z osiedla potrafi jeździć autem,bo wysyłając na policję taki wyczyn może zostać uznany za nieszkodliwy...

dodatkowo niech jeszcze wyśle do gazety wybiórczej a co, heh

Inne tematy z forum

Samochód z komisu - czy warto? (33 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Samochód na wynajem długoterminowy - gdzie szukać? (14 odpowiedzi)

Jak w temacie. Chciałbym wziąć auto na wynajem długoterminowy, szukam różnych ofert. Najlepiej...