słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

"To mówię ja, której książką niespecjalnie się podobała,"
Ha ha :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale Jagna w tej ekranizacji jest naprawdę piękna! Antek zresztą też niczego sobie XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym wolał na Baby, ale doskonale Cię rozumiem ;]

Słuchajcie, idźcie koniecznie do kina na Chłopów! Oszałamiająco piękny film, przepełniony emocjami - miłością, namiętnością, zazdrością, nienawiścią, z cudowną muzyką! To mówię ja, której książką niespecjalnie się podobała, chyba będę musiała do nie wrócić!

Noś nad kostką.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgubiłam zegarek, nie wiem kiedy, nie wiem jak i gdzie XD Wiedziałam, że mam chude nadgarstki, ale nie przypuszczałam, że aż tak XD
I wiem już też, co dostanę na urodziny XD

Człowiek wraca sobie z wakacji i myśli, że sobie odpocznie od upałów, a tu taka niespodzianka, słoneczko przygrzewa mocno XD
Wyjazdy są fajne, ale w domu najlepiej! Chociaż kotka miała focha, nie powiem XD

Sinead O'Connor...1966-2023

http://www.youtube.com/watch?v=0-EF60neguk

Skończyłam oglądać ostatni sezon oryginalnego Star Treka...jak żyć? XD

Afera na osiedlu, sąsiadce z bloku naprzeciwko wybuchło coś na balkonie, przyjechało pięć wozów strażackich, policja oraz karetka. Obstawiam, że to stare weki XD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyjazdy są fajne, ale tachanie walizki na trzecie piętro, po powrocie, już nie XD I dodam jeszcze, że nigdy nie miałam tak beznadziejnie nieporęcznej walizki, z za krótką rączką i dziwnie rozjeżdżającymi się kółkami, przez co dziwnie się gibała XD Trasa z dworca do domu to była prawdziwa droga przez mękę XD Miałam ochotę rzucić ją w diabły, ale co bym zrobiła z rzeczami XD

Taka piękna pogoda, a ja tak pięknie przeziębiona;) Taki początek wakacji;)

Obejrzałam wczoraj mecz. I to był błąd. Lepiej bym zrobiła gdybym posłuchała swojej intuicji i poczytała książkę ;)

Pozdrowienia z kosmosu! No, prawie;)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Intrygująca koncepcja ;) Jakieś inne pomysły? ;)

To platforma startowa kosmitów z epoki sumeryjskiej.
W Archiwum X widziałem podobną.

Ciekawe konstrukcje można zobaczyć na plaży ;) Nie mam bladego pojęcia, co to może być, ale obstawiam coś wojennego. Może jacyś eksperci się wypowiedzą ;)
image

Wypatrzyłam z balkonu bez, nie pytajcie mnie, dlaczego dopiero teraz, skoro mieszkam już w tym miejscu ponad 10 lat;) Zrobiłam sobie spacerek i parę zdjęć, nie mogłam niestety sobie zerwać, bo jedyny krzak, który miał jeszcze piękne kwiaty, był za płotemXD Takie moje szczęścieXD
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieszę się, że komuś podobają się moje historyjki i obserwacje ;) Będę je dawkować z umiarem, aby was nie zanudzić XD

Wydaje się, że jako prawdziwa dama nie potrafiłabyś na przykład zrobić żadnego świństwa innej osobie. Jesteś ponad tym.

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2366 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (5 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Legalne graffiti (3 odpowiedzi)

Hej! Czy znacie jakieś miejsce na legalne graffiti w Trójmieście? Mój dzieciak jara się...