słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cięcie ;)
Ciekawam, czy ta odsłona zbliży się do rewelacyjnej pierwszej części ;)
Jeszcze dwa dni zdalnego i wolne, już nie mogę się doczekać XD Udało mi się dziś umyć jedno okno, ale za to duże ;) Drugie musi jeszcze poczekać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatni Pojedynek mam i na pewno obejrzę, ale już w kinie domowym. Szykuję się jeszcze na ostatnią premierę tego roku roku - Matrix. Zmartwychwstania

Żyjemy w ciekawych czasach :) Ja też, wzruszyłam się. Łatwo mi to przychodzi. Miękka picia jestem.
http://youtu.be/BVn41bRNoD0
Ps
Dzięki projektowi "kino konesera", nadgoniłam "Ostatni Pojedynek".
Każda Kobieta, z pewnością docenia ten obraz.
Podobno mało "chodliwy", ale tym bardziej ukłony dla twórców, za realizację.

Cięcie ;)
Pięknie sfilmowana, ze wspaniałą choreografią! Wzruszyłam się w kinie choć wiedziałam, jak się skończy historia, moja mama nie znała wcześniejszego filmu i wyszła z kina oczarowana :) Polecam, chyba że nie lubicie musicali i wzruszeń oraz łamiących serce zakończeń ;) Zostawiam na zachętę ;) http://www.youtube.com/watch?v=TROiF4Ypjqs

Idą święta bo wyprałam firanki XD Ale udało mi się jeszcze pójść do kina z mamą na West Side Story powiadam Wam - świetna jest ta nowa wersja

W tym roku poszłam w skarpetki i kupiłam już cztery pary świątecznych. I nie wykluczam kolejnych XD I do kompletu drugi sweterek z reniferem XD Zaczęłam też grudzień z kryminałem świątecznym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pełna solidarność jajników. Wczoraj akurat, nosiłam stopki we frytki, ale dziś salutuję Piernikom ;)
Niestety, skarpetków w paszteciki nie naszłam (jeszcze), ale manifestuję dzielnie :)
https://naforum.zapodaj.net/1946ca564122.jpg.html
Ps
Mikołajki, jak z bajki. Podstępem osiągnięty stan, ale cel uświęca środki. Bazuję na doświadczeniu pokoleń kobiet przede mną.
Dzięki pralaseczki

Ja jestem do tyłu, bo dziś jeszcze rogala z makiem upolowałam ;) A dzień na wariackich papierach i mi jakoś w ogóle Mikołajki umknęły. Ale w Święta się poprawię ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak tam wasze Mikołajki? Ja ubrałam sweter z reniferem i skarpetki w pierniczki i podjadam mikołajkowe słodkości :) Spodnie też mam, rzecz jasna, ale bez ozdób XD

I link ;)
http://www.youtube.com/watch?v=BdtiYwSP9ko
Chyba napiszę list do Mikołaja w sprawie płyty ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowiek myśli, że w długi weekend pośpi sobie dłużej, a tu jak na złość codziennie budzę się o siódmej XD I już nie mogę zasnąć. Ale przynajmniej nie muszę wstawać XD Wylegiwanie się też jest fajne ;)
Nadrabiam kino, byłam na Jeźdźcach sprawiedliwości, Diunie i Spencer. Zachwycam się Diuną, jak dla mnie film roku! A muzyka Hansa Zimmera niesamowita

Ja jednak wolę Adele ;)
Obejrzałam wczoraj To na podstawie Stephena Kinga, wersję z 2017 roku. Dobrze się oglądało. I wcale nie było To takie straszne XD Choć parę razy się wzdrygnęłam, przyznaję. A dzisiaj część druga!

Tak. Czyste magnum. Czekałam bardzo i gdy ruszyła przedsprzedaż biletów, zrobiłam rezerwację.
Seans w dniu premiery, kameralny, idealna miejscówka.
Historyczne wydarzenie. Nigdy tego nie zapomnę.
Co do piosenki, jednak zostanę przy trafnym i akuratnym wyborze "no time to die".
Całość fantastyczna!

http://www.youtube.com/watch?v=DeumyOzKqgI bo ucięło ;)

No Time To Die, czyli byłam w kinie na Bondzie :) Bardzo żałuję, że to ostatni Bond z Danielem Craigiem, bo bardzo mi się podobał jako agent 007, a ta najnowsza odsłona to Bond uczuciowy, niemalże romantyczny ;) To Bond, jakiego jeszcze nie było ;) Gdyby tylko ta piosenka była lepsza, jakoś mi nie leży, niestety. Dlatego zostawiam nutkę Adele z mojej ulubionej części

To nic nie da, sąsiad też nie ma ciepłej wody XD Tak jak pół Wejherowa XD Ale kocyk mam, rozgrzewający kryminał też, wodę sobie zagrzeję i jakoś przetrwam XD

Zamieszkaj "na chwilę" u sąsiada :]

Od dzisiaj nie mam ogrzewania ani ciepłej wody, warunki polowe XD Przed chwilą umyłam włosy a to nie lada wyczyn teraz XD Jakieś rady, które mogłabym wykorzystać? ;)

>No i Vi stała się kobietą upadłą.
I to całkiem niechcący! I w dodatku przy dzieciach! Kto by pomyślał XD
Trolinko, dzięki bardzo za fachowe rady, zastosuję się. I naprawdę miłego wieczoru życzę, niech mój nadgarstek nie zaprząta Ci głowy :)

No i Vi stała się kobietą upadłą.
Koniec świata, pani Popiołkowa...

Inne tematy z forum

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (6 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (11 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Sauna dla mężczyzn (34 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?