słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cięcie ;)
Ciekawam, czy ta odsłona zbliży się do rewelacyjnej pierwszej części ;)
Jeszcze dwa dni zdalnego i wolne, już nie mogę się doczekać XD Udało mi się dziś umyć jedno okno, ale za to duże ;) Drugie musi jeszcze poczekać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatni Pojedynek mam i na pewno obejrzę, ale już w kinie domowym. Szykuję się jeszcze na ostatnią premierę tego roku roku - Matrix. Zmartwychwstania

Żyjemy w ciekawych czasach :) Ja też, wzruszyłam się. Łatwo mi to przychodzi. Miękka picia jestem.
http://youtu.be/BVn41bRNoD0
Ps
Dzięki projektowi "kino konesera", nadgoniłam "Ostatni Pojedynek".
Każda Kobieta, z pewnością docenia ten obraz.
Podobno mało "chodliwy", ale tym bardziej ukłony dla twórców, za realizację.

Cięcie ;)
Pięknie sfilmowana, ze wspaniałą choreografią! Wzruszyłam się w kinie choć wiedziałam, jak się skończy historia, moja mama nie znała wcześniejszego filmu i wyszła z kina oczarowana :) Polecam, chyba że nie lubicie musicali i wzruszeń oraz łamiących serce zakończeń ;) Zostawiam na zachętę ;) http://www.youtube.com/watch?v=TROiF4Ypjqs

Idą święta bo wyprałam firanki XD Ale udało mi się jeszcze pójść do kina z mamą na West Side Story powiadam Wam - świetna jest ta nowa wersja

W tym roku poszłam w skarpetki i kupiłam już cztery pary świątecznych. I nie wykluczam kolejnych XD I do kompletu drugi sweterek z reniferem XD Zaczęłam też grudzień z kryminałem świątecznym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pełna solidarność jajników. Wczoraj akurat, nosiłam stopki we frytki, ale dziś salutuję Piernikom ;)
Niestety, skarpetków w paszteciki nie naszłam (jeszcze), ale manifestuję dzielnie :)
https://naforum.zapodaj.net/1946ca564122.jpg.html
Ps
Mikołajki, jak z bajki. Podstępem osiągnięty stan, ale cel uświęca środki. Bazuję na doświadczeniu pokoleń kobiet przede mną.
Dzięki pralaseczki

Ja jestem do tyłu, bo dziś jeszcze rogala z makiem upolowałam ;) A dzień na wariackich papierach i mi jakoś w ogóle Mikołajki umknęły. Ale w Święta się poprawię ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak tam wasze Mikołajki? Ja ubrałam sweter z reniferem i skarpetki w pierniczki i podjadam mikołajkowe słodkości :) Spodnie też mam, rzecz jasna, ale bez ozdób XD

I link ;)
http://www.youtube.com/watch?v=BdtiYwSP9ko
Chyba napiszę list do Mikołaja w sprawie płyty ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowiek myśli, że w długi weekend pośpi sobie dłużej, a tu jak na złość codziennie budzę się o siódmej XD I już nie mogę zasnąć. Ale przynajmniej nie muszę wstawać XD Wylegiwanie się też jest fajne ;)
Nadrabiam kino, byłam na Jeźdźcach sprawiedliwości, Diunie i Spencer. Zachwycam się Diuną, jak dla mnie film roku! A muzyka Hansa Zimmera niesamowita

Ja jednak wolę Adele ;)
Obejrzałam wczoraj To na podstawie Stephena Kinga, wersję z 2017 roku. Dobrze się oglądało. I wcale nie było To takie straszne XD Choć parę razy się wzdrygnęłam, przyznaję. A dzisiaj część druga!

Tak. Czyste magnum. Czekałam bardzo i gdy ruszyła przedsprzedaż biletów, zrobiłam rezerwację.
Seans w dniu premiery, kameralny, idealna miejscówka.
Historyczne wydarzenie. Nigdy tego nie zapomnę.
Co do piosenki, jednak zostanę przy trafnym i akuratnym wyborze "no time to die".
Całość fantastyczna!

http://www.youtube.com/watch?v=DeumyOzKqgI bo ucięło ;)

No Time To Die, czyli byłam w kinie na Bondzie :) Bardzo żałuję, że to ostatni Bond z Danielem Craigiem, bo bardzo mi się podobał jako agent 007, a ta najnowsza odsłona to Bond uczuciowy, niemalże romantyczny ;) To Bond, jakiego jeszcze nie było ;) Gdyby tylko ta piosenka była lepsza, jakoś mi nie leży, niestety. Dlatego zostawiam nutkę Adele z mojej ulubionej części

To nic nie da, sąsiad też nie ma ciepłej wody XD Tak jak pół Wejherowa XD Ale kocyk mam, rozgrzewający kryminał też, wodę sobie zagrzeję i jakoś przetrwam XD

Zamieszkaj "na chwilę" u sąsiada :]

Od dzisiaj nie mam ogrzewania ani ciepłej wody, warunki polowe XD Przed chwilą umyłam włosy a to nie lada wyczyn teraz XD Jakieś rady, które mogłabym wykorzystać? ;)

>No i Vi stała się kobietą upadłą.
I to całkiem niechcący! I w dodatku przy dzieciach! Kto by pomyślał XD
Trolinko, dzięki bardzo za fachowe rady, zastosuję się. I naprawdę miłego wieczoru życzę, niech mój nadgarstek nie zaprząta Ci głowy :)

No i Vi stała się kobietą upadłą.
Koniec świata, pani Popiołkowa...

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2368 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (6 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Sauna dla mężczyzn (34 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?