słodko, część druga ;)

Zakładam nowy wątek, słodycze stały się niemożebnie długie i nie mam już do nich cierpliwości ;) Będę sobie grać i pisać, zapraszam do wspólnego działania, razem przetrwamy tę kwarantannę ;) Na początku tejże miałam nastrój bojowy i obejrzałam sobie Orzeł wylądował oraz Działa Nawarony ;) Ostatnio zaś nadrabiam nowości filmowe, wybrałam Małe Kobietki i choć widziałam już dwie wcześniejsze ekranizacje i czytałam książki to nadal się wzruszam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie o tej porze jest jeszcze rozgardiasz i to akurat najgłośniej drą się dorośli, bo tylko teraz wszyscy się zebrali, albo przeniosę tv do swojej sypialni i się zabarykaduję...generalnie używam tylko tv do oglądania neta, nie ma nawet podłączenia do anteny :P takie czasy nastały że oglądając tv trzeba jego transfer osobno ustawiać na routerze, no nic, pokombinuję jutro bo dzisiaj znowu za późno się robi ... dobranoc Vi, kolorowych....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Surowa kara ;) Kiedyś dzieliłam pokój ze starszym bratem, potem z młodszym, ale na szczęście filmowo dogadywaliśmy się ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ech, w takim razie muszę sobie upolować kota, wywalić za burtę kilka osób co by okręt szybciej pomykał i może pora wprowadzić kary finansowe za przeszkadzanie w ogladaniu po 22 .... A dla tych niewyplacalnych zamontuje na zewnatrz rygiel w największej szafie i będzie tam kara pozbawienia wolności od 5 do kilkudziesięciu minut. Bez światła. O!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jestem sobie sama sterem, żeglarzem, okrętem i z wyborem filmów nie ma problemu, kotka wszystko ogląda ;) W weekendy najczęściej, wtedy robię sobie seanse. Zaczęłam nawet oglądać westerny...co z człowiekiem robi kwarantanna ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zazdraszczam że masz na to czas. Po cichu liczyłam że przez czas izolacji życie trochę zwolni tempo, będzie więcej czasu na relaks, trochę wolnego tylko dla siebie, no i parę dni było, a teraz mam nawet mniej swojego czasu niż normalnie, zaniedbanie ćwiczenia i drobne przyjemności. Trzeba było dużo zmian wprowadzić....ech no ciężko jest tak się przestawić by wszystkim dogodzić, także z rozrywką, bo każdy lubi zupelnie coś innego a oglądanie ulubionego filmu na tablecie czy komórce to by była profanacja i obelga dla twórców :P

Lubię Marilyn. Nadrabiam klasykę filmową i między innymi obejrzałam Pokochajmy się. Dobra komedia z dobrymi piosenkami. Wyreżyserował George Cukor, ten od My Fair Lady i paru innych dobrych filmów :)

I ta od tego z tych z tego rodu, co to jeszcze nie powiedzieli ostatniego słowa. Nic, nic. Coś trzeba napisać żeby się antyspam nie uruchomił

https://www.youtube.com/watch?v=bfsnebJd-BI
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zamienia wersaliki na małe i czasem link nie działa. Ale jak się wklei w okienko googla to da się ustalić o co chodziło

Dziękuję...znowu posty mi tnie...

Pomogę
https://tinyurl.com/pyz78ut

Zagram Wam na dobry wieczór. Albo na dobrą noc...
http://www.youtube.com/watch?v=jquntjob078

Na mnie pełnia nie działa, Forum to co innego ;)

To pewnie przez tą mocną pełnię księżyca :P coś w tym jest...

To był całkiem sympatyczny sen. Acz niespodziewany. Psychoterapeuta na mnie nie zarobi ;) Nie tym razem ;)

> Forum mi się przyśniło

Fiu fiu...
Od miesiąca twierdzę, że najlepszą i najbardziej przyszłościową fuchą jest obecnie psychoterapeuta ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Coś tu strasznie posty tnie!
Dzięki Kocio raz jeszcze, musiałam sprawdzić, co tu się dzieje po tym, kiedy Forum mi się przyśniło ;)

Dzięki, Kocio

heeej@Vil, miło cię znów widzieć (buziak)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Można tak powiedzieć ;)

> nie znoszę tłumu

No to teraz żyjesz pełna piersią :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum

Kącik zdrowo Infantylnych cz.2 (3001 odpowiedzi)

https://forum.trojmiasto.pl/Kacik-zdrowo-Infantylnych-t991133,1,30.html

e-sport (4 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...

Muza musi grać. (2353 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....