Re: ślub cywilny
Katarzyno24...nie znam Cię,ale po tym co piszesz to wydaje mi się,że jesteś już tak prostą i prymitywną dziewczyną,mało tolerancyjną,kompletnie nie przystosowaną do życia w społeczeństwie,że aż przykro czytać Twoje posty.
Wszedłem tu wczoraj i poczytałaem sobie tylko 2 wątki z dużą ilością wpisów i mogę śmiało napisać,że jako osoba postronna nie uczestnicząca w dyskusji stwierdzam,że gorszej zadymiary i imbecyla nie ma na tym forum.
Obrażasz Neretete23 pomimo,że jak widać w postach kobieta ma nalane na Ciebie,a Ty dalej ją atakujesz tak jak pozostałe dziewczyny mające inne zdanie niż Ty.
Co do mnie to....wcale nie bronię rozwodników.Ale my też mamy prawo do ślubu,miłości i szczęścia jak Ty czy ktokolwiek inny.Nam się po prostu tak a nie inaczej życie ułożyło.
Więc bardzo Cię proszę o więcej klasy i tolerancji dla cudzego zdania.
A tak swoją drogą to skąd wiesz,kto się puszcza na tym forum,a kto nie???Znasz Nefretete23,że wypisujesz takie rzeczy????Czy ktoś tak o Tobie pisał???
Masz zero klasy kobieto,a dziwczyny piszące na tym forum jak na mój gust przewyższają tysiąc krotnie Twoje IQ,więc radzę Ci lepiej abyś nie wdawała się z nimi w dyskusję,bo kompletnie nie masz na ten temat pojęcia.
0
0