ślub jutro

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
jak tu się cieszyć i czy nie będą odwołane śluby Boże uczyń cud
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ślub jutro

no to troszkę lipa...śluby napewno nie będą odwołane,bo to jest poprostu niemożliwe-takie rzeczy organizuje się dużo,dużo wcześniej...
cięzko mi nawet coś Ci doradzić...
Trzymaj się ciepło...

Spokojnie Mika, jesteśmy w takiej samej sytuacji co ty. Sam nie wiem jak będzie, ale bądźmy dobrej myśli.

ja ide dzisiaj na wesele kolezanki - nie wiem jak to bedzie...

image

kochani życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i mam nadzieję,że ten Wasz piękny wieczór na długo pozostanie Wam w pamięci i nie tylko ze względu tej tej tragedii z papieżem...
Dajcie znać jak było...wielkie buziaki!

Pan Bóg nas wysłuchał i Ojciec święty był z nami.Wesele a raczej kameralne przyjęcie było w domu i myślami byliśmy z Naszym Ojcem było uroczyście i spokojnie,dziękujemy za wsparcie i życzymy Wszystkim wiele szczęścia na nowej drodze życia

a my byliśmy wczoraj o 22 umówieni pod restauracją w której będzie nasze wesele z zespołem :) obok jest kościółek i kiedy dojechaliśmy na miejsce w kościółku biły dzwony, a chwilę później zawyły syreny :( w restauracji ludzie się świetnie bawili! ale po chwili kolejne pary schodziły z parkietu, zespół przestał grać, była minuta ciszy, a potem goście wspólnie zaczęli odmawiać modlitwę. Oj wyglądało to raczej jak stypa :( Nie wiem jak później, bo my pojechaliśmy do kościółka.

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)