ślub sierpień 2007

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam pytanie, czy już rezerwować salę na sierpień 2007. Żeby potem nie było za późno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ślub sierpień 2007

Ja mysle ze tak za pol roku bedzie dobrze... choc nie zaszkodzi sie popytac w roznych wybranych miejscach od kiedy robia zapisy na 2007 rok.No na pewnie nie pozniej jak w polowie przyszlego roku...ale (choc nigdy tego nie sprawdzalam) podejrzewam ze jak tylko sie nowy rok zacznie juz mozna...:-)

niektóre miejsca rezerwacje są robione z półtora rocznym wyprzedzeniem więc lepiej zacznij już się poważnie rozgladac za jakimś miłym miejscem i je rezerwuj;)

moim skromnym zdaniem -sprawdzic wymarzony lokal nie zaszkodzi. my w lipcu szukalismy knajpy na sierpnien 2006 i okazalo sie ze "zascianek" jest juz zarezerwowany na jakis termin w 2007:)

salę najlepiej rezerwowac rok, półtora wcześniej więc to trochę za wcdześnie ale jeżeli jesteście na 100% zdecydowani to mozecie tylko musicie byc pewni tego że chcecie miec akurat tam, bo trzeba wpłacic zaliczkę

Moim zdaniem mozesz juz sie rozlgadac za salami. Slyszalam, ze niektore sale pary rezerwoja juz w tym roku na rok 2008

ciekawe ile z tych par nie dotrwa razem do slubu....;P

własnie szukam sali ( na 150 osób) na sierpień 2007, okazuję sie że i Oleńka i Hotel pod lipami są zarezerwowane..słabo??

Ja radzę Ci już szukać. Sama mam wesele 02.09.2006 i jak szukałam na początku września to miałam problemy bo większość zajęte. Oczywiście zależy jakiego miejsca szukasz ale jeżeli znajdziesz jakieś fajne, które Ci się zpodoba to po co czekać, lepiej zarezerwować i spokojnie sobie spać :)

Pozdrawiam

lepsze miejsca już pewnie i tak wybukowane ...

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, radzę parom planującym ślub w sierpniu 2008 już rezerwować salę, ponieważ na sierpień 2007 już większość lepszych sal jest zarezerwowana.

Nie pzresadzajcie tak.My rezerwowalismy sale na sierpien 2006 zaledwie gdzies z tydzien temu i mimo ze wybralkismy bardziej pewny 29 lipca:-) i juz wplacilismy zaliczke babka powiedziala nam ze jets spora szansa ze sie 5 sierpnia zwolni i mozemy na niego wskoczyc... Natomiast w 2 lokalu( Hipodrom) byly jeszcze wolne 2 terminy- bodajze 19 i 26 sierpnia. Jeszcze w paru do ktorych dzwonilam to samo... wiec sa miejsc atrzeba umiec je tylko znalezc no i byc elastycznym jesli chodzi o termin(my zakladalismy od pocatku ze plus minus tydz nie zrobi roznicy,oby tylko to latem bylo...) Tak wyglada rok 2006.Zreszta w hotelu Europa to pani sie bardzo zdzwila ze pytam juz o sale na sierpien,bo jeszcze specjalnie nie ma zapisow.Owszem jest pare restauracji obleganych jak Rodgio czy Holiday inn i tam mioze byc roznie ale ze na 2007 rok to szczerze watpie.Bo nawet w holiday innie ze 2 tyg temu mieli jeszzce 2 terminy na sierpien wolne jak dobzre pamietam... A 2008 to juz w ogole-nie chce mi sie w to wierzyc,lekka przesada!

Ja z moim K tez zaczelismy sie rozgladac za sala. Nasz sala mielismy wczesniej zarezerwowana na nasz odwolany slub juz jest zajeta 2007 (wrzesien) wlascicielka mowila ze jest tylko pare terminow wolnych 2007 zostal styczen i listopad. W piatek jedziemy rezerwowac na 27wrzesnia 2008.

??? a ja myślę,że wszyscy sie sami nakręcacie.. ja zanalzałam sale na 7 miesięcy przed ślubem, fotografa tak samo, dj'a jeszcze nie mam i nie sieję paniki.. do kościoła to się dopiero wybieramy.. nauki w bliżej nieokreślonej przyszłości.. pomału.. bo to Wy dziewczyny sprawiacie sobie same ta nagonkę.. więcej luzu..

Moi znajomi zarezerwowali już swoją wymarzoną saę na sierpień 2009.
Więc z tym szukaniem sali na 2007 wcale nie jest za wcześnie.

2009??jezusicku.Ludzie powariowali!!!:-) hehe Niedlugo przy takiej liczbie slubow trzeba bedzie sale zalatwiac juz w momencie narodzin dziecka na jego slub w przyszlosci hihi

Ale odlegly termin?!!

1