ślubujące w kościele w Brzeźnie 17 września

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Ja sama będę brała ślub w kościele w Brzeźnie 16 września - piątek i zastanawiam się nad wystrojem kościoła. A może by tak połączyć swoje siły i pomysły, na pewno wyszłoby taniej.
Przyznam iż interesuje mnie kolorystyka bordowo/ecrue, kwiaty przy ołtarzu, kokardy przy wszystkich ławkach oraz krzesłach nowożeńców.
Jestem otwarta na wszelkie pomysły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ślubujące w kościele w Brzeźnie 17 września

Ja biorę ślub w kapicy w Dębkach :) Też będę ją dekorować sama, bo to duża oszczędność, a przy okazji sporo frajdy (lubię takie rzeczy) :) Kupiłam dwa metry (albo i więcej) białej, lejącej, błyszczącej tkaniny (nie znam się - atłas to to nie jest, ale wygląda dość podobnie). Upnę to na krzesłach - pierwotnie miała to być dekoracja klęczników, ale w kaplicy klęczniki jednak się nie zmieszczą hihi :) Do tego na co drugiej ławce będzie dość duża kokarda ze sztywnego tiulu, przewiązana błyszczącą wstążką (z materiału, lejącą) w kolorze ecru, do tego dekoracja z koralików na drucie (różowe "cosie", które trudno mi opisać) oraz świeże kwiaty. Może ten opis Cię zainspiruje w jakiś sposób - obiecuję zdjecia, ale oczywiście po 2.09 :)

Uuuups mam nadzieję, że wątek nie był skierowany TYLKO do osób ślubujących w Brzeźnie i że moje 3 grosze na temat dekoracji wniosą coś konstruktywnego do dyskusji :)

Wielkie dzięki za dobre rady.
Również uważam ze strojenie da mi dużo frajdy, ale super by było gdyby komuś ślubującemu w sobotę również się przydało, no i podobało :)
Może ktoś się zgłosi

Inne tematy z forum

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...