Re: slubujcie w piatek!!!
pola 28, ciesz się swoimi przygotowaniami, przezywaj wszystko - ciesz się - ja ci tego nie bronię..........
slub mogłabym miec juz faktycznie za sobą, bo juz chciałabym byc żoną mego Z., po drugie nie lubie byc w centrum zainteresowania wszystich ..... bo czuję się osaczona, a nie musze miec jakies nędznej orkiestry, bo jak np. w czerwcu czy w lipcu okaże się że maja terminy zajęte, czy tez nie ma sali to ok....zrobimy obiad, połączony z kolacją, ja nie zamierzam zapraszać więcej niz 23 osoby, w tym dniu nie potzrbuje ciotek, które widuję raz na dwa lata, kuzynek, które znam tylko przez telefon, czy innych pociotek i kuzynek rodziców.....zaprszam tylko osoby mi najbliższe, z którymi widuję sie częściej niż raz do roku.....nie potrzebuje limuzyny, która by mnie zawiozła do slubu, mogę jechac zwykłą "renówką" moich rodziców, nie robi to różnicy, a sukienka - zaden problem po mojej siostrze, lekko przerobię i będzie ok....jak cos znajdę fajnego to kupię bądx wypozyczę.....
to że nie chce mi sie podniecac dniem slubu to na prawdę nie oznacza, że jestem gorsza albo mam wszystko w d...., po prostu podnieca mnie cos innego - nasze nowe mieszkanie i wrzucanie całej kasy tam........za to tam szaleję, nad kuchnia, pokojami i całym klimatem......Ty cieszysz sie z nadchodzącego wielkiego dnia a ja cieszę sie z każdego dnia, kiedy widzę jak pomału wdrażamy i realizujemy swoje marzenia.
co do miesiąca slubu i magicznej literki "R" to pamietaj, że wiele par własnie tym sie sugeruje przy wyznaczaniu daty, ja np. początkowo miałam brac slub 22 kwietnia, jednak nie moge gdyz w tym czasie mój tato będzie w morzu, a bez niego slubu nie zrobię i tak przenieslismy na wrzesień, bo powinien zdrzązyć, a gdyby nie to slub zrobimy w październiku, a jak to tez nie będzie realne to możemy sie pobrac chocby w listopadzie, dla miesiąc nie ma żadnego znaczenia, znaczenie dla mnie ma tylko mój Z.
wiesz, wierzę głęboko że 9 wrzesnia będzie niezapomnianym i najpiękniejszym dniem w moim zyciu.
pola 28 bez nerwów, bo czeka Cie ich jeszcze naprawdę dużo.......a swoja droga mam nadzieję, że takie bezstresowe zycie będe miała nawet w dniu swojego slubu jak i po nim, czego i Tobie i całej reszcie zyczę.
0
0