śmierdzące mięso

Temat dostępny też na forum: Organic Farma Zdrowia
kupiłam ekologiczne mięso z myślą o padaniu go małemu dziecku. niestety gdy otworzyłam opakowanie okazało się, że okropnie śmierdzi (termin ważności oczywiście aktualny). pieniądze wyrzucone w błoto, już wolę kupić w zwykłym mięsnym świeże mięso niż podać dziecku taki śmierdzący ochłap. kilka miesięcy temu też kupiłam trochę warzyw i owoców. duża ich cześć powinna była być już zdjęta, bo po 2 dniach już się nie nadawały do jedzenia. ceny są bardzo wysokie, nikt tam nie kupuje, pewnie dlatego mają nieświeże produkty. już nigdy tam nic nie kupię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: śmierdzące mięso

Witamy,

Reprezentuję firmę Organic Farma Zdrowia. Przykro nam, iż doszło do takiej sytuacji, jednak nie dostaliśmy żadnego negatywnego zgłoszenia od innych klientów. Jeśli otrzymała Pani taki produkt należało mięso zareklamować do czego jeszcze zachęcamy. Na tym etapie prosimy o przyjście z paragonem, a reklamacja zostanie uznana. Nasz towar jest sprawdzany regularnie przez personel - jeśli poda Pani z jakiego sklepu dokładnie został zakupiony produkt, łatwiej będzie nam znaleźć przyczynę zaistniałej sytuacji.

Organic Farma Zdrowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0