Sylwia - ocena (1) Świetna opcja z dostawą warzyw i owoców od lokalnych rolników Dzięki stronie... Sylwia Zofia N. - ocena (1) Po wielu nieudanych próbach walki z nadprogramowymi kilogramami postanowiłam... Zofia N. Adrianna - ocena (1) Zakupy w Toczygroszku to świetny wybór dla wszystkich, którzy cenią sobie... Adrianna
Magda - ocena (1) Zawsze świeżutkie warzywa! Pięknie popakowane! Magda Jola - ocena (1) Wysokie ceny towarów.dostawca rzuca skrzynkę z zamówieniem bylegdzie i... Jola Andrzej - ocena (1) Bardzo polecam, lubię to miejsce Andrzej Michał - ocena (1) Byłem dziś, zamówiłem jajka po turecku, żona jajka po benedyktyńsku. Poza tym... Michał Rafineria gdańsk - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy, owoce lepszej jakości od poprzedniego... Rafineria gdańsk Gość - ocena (1) Przepyszne śniadania, szeroki wybór wegańskich produktów, nic dodać nic ująć :) Gość Asia i Łukasz - ocena (1) Profesjonalna i zawsze uśmiechnięta obsługa, przepyszne sery. Polecam!! Asia i Łukasz Piotr - ocena (1) Rewelacyjne sery ,burza smaków Super obsługa Polecam Piotr Kamila - ocena (1) Duży, nawet bardzo duży i do tego dobrze zaopatrzony eko sklep - jest chyba... Kamila Sylwia - ocena (2) sklep jest super, asortyment rewelacja, bardzo chętnie chodzę do tego sklepu.... Sylwia Stała klientka - ocena (1) Świetnie wyposażony sklep i bardzo przyjazna, pomocna obsługa! Stała klientka Karol - ocena (1) Produkty, które zakupiłem przerosły moje oczekiwania pod względem... Karol Dariusz - opinia (1) Extra usługi. Polecam Dariusz Katarzyna B. - opinia (1) Wspaniały kontakt i indywidualne podejście do klienta. W ramach programu... Katarzyna B. Arek - opinia (1) trochę na wyrost ta reklama, pani sprzedająca mi chleb nie potrafiła nawet... Arek Gość - opinia (1) Cappuccino nie najlepszej jakości za 18 zł Gość Radek - opinia (1) Dziś byliśmy pierwszy raz na kawie (cappuccino). Polecono nam to miejsce.... Radek