YOLA - opinia (1) Bardzo drogo, ale wszystko pyszne i najważniejsze -, nie uczula. Duży wybór... YOLA Jola - opinia (1) Niestety nie polecam zamówień w tej firmie a szczególnie tych świątecznych.... Jola Izabela - opinia (1) Zamówiłam u Państwa kosmetyk, nie otrzymałam mimo że opłacony. Zero odzewu,... Izabela
Stala klientka - opinia (1) Świetny asortyment, miła obsługa ;) Stala klientka Klaudia - opinia (1) Kupuję tam od lat, wszystko co mi potrzeba tam jest, obsługa... Klaudia Agnieszka - opinia (1) Kupuję tutaj od niedawna zdrową żywność i okazała się naprawdę bardzo dobra,... Agnieszka KK - opinia (1) Jedzenie pyszne, pięknie podane, obsługa profesjonalna, nie narzucająca się i... KK J - opinia (1) Bardzo slabo, niemiła obsługa. Widziałem jak przechowywane są produkty.zgroza J Jan - opinia (1) Ceny jak za węgiel. Warzywa i owoce oraz zdrowe soki ponad 300 zł. Jan Loo - opinia (1) Mały sklep, ale produkty jakie potrzeba i miła kompetentna obsługa Loo Paulina - opinia (1) Zamawiałam garmaż na Boże Narodzenie i ciasta pieczone przez właścicielkę.... Paulina Michał z Gdańska - opinia (1) Najlepsze miody / robię tam zapasy, a jestem z Gdańska. Miła obsługa Michał z Gdańska Piotr - opinia (1) Ocena mogła być tylko najwyższa. Poziom obsługi przerósł wszelkie moje, pełna... Piotr Hania - opinia (1) Uwielbiam ten sklep! I panie w panie w nim pracujące! :) Bardzo życzliwe i... Hania MS - opinia (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, panie fachowo doradzają w wyborze kosmetyków.... MS Gabrysia - opinia (2) Wrażenie ogólne bardzo dobre. Ceny,jak to, za zdrowa żywność-odpowiednie. W... Gabrysia Michał - opinia (1) Super zdrowe jedzenie, wreszcie taki sklep na osiedlu. Michał Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobre produkty, widać, że wyszukane z największą starannością.... Katarzyna Agnieszka - opinia (1) Bardzo duży wybór produktów wysokiej jakości. Obsługa synaptyczna i pomocna.... Agnieszka Młoda mama - opinia (1) Fajny sklep z lokalną żywnością, miła obsługa, duży wybór, szczególnie... Młoda mama