Andrzej (1) Wspaniała obsługa, kontakt. Towar wysokiej jakości za rozsądną cenę. Jestem... Andrzej Polecam!!! (1) Super pyszne miejsce :) Wybór ogormny. Anna Gość (1) mały sklepik, a w nim tak wiele. gorąco polecam, ponieaż można naprawdę... Joanna
Wszystko ok (1) Szeroki asortyment, ceny nie z kosmosu, przesyłki na czas. Ania polecam tobio (1) Polecam Tobio tym, którzy nie mają sklepu stacjonarnego ze zdrową żywnością... Stach Fantastyczny wybór (1) Często tam zaglądam i zawsze jestem zadowolona...herbaty i kawy smakują... Ania Vegan :) (1) Jeżeli szukasz naprawdę dobrej jakości zdrowej żywności, która pochodzi z... Bartek Fajny sklepik (1) Lubię robić tu zakupy. Raz w miesiącu robię większe zapasy, zawsze na czas... Andrzej Fantastyczny sklep (1) Przemiła obsługa, świeże warzywa Jeśli nie ma mojego produktu, zawsze chętnie... mieszkaniec Jasienia Super BIO sklep (1) Mój ulubiony sklep online ze zdrową żywnością. Bardzo wygodna opcja zakupów,... Ania Najlepsze owoce do biura (1) Zamawialiśmy owoce z różnych firm, te z vitaminbox są zdecydowanie najlepsze.... Asia ORIENTANA (1) Kosmetyki ORIENTANA, Długo szukałam sklepu w pobliżu miejsca zamieszkania,... HANIA Super BIO sklep (1) Mój ulubiony sklep online ze zdrową żywnością. Bardzo wygodna opcja zakupów,... Adrian Mizernie (1) Bardzo słabo, są lepsze sklepy ze zdrową żywnością i z lepszą obsługą Estera Zdrowy zawrót głowy (1) Powierzchnia sklepu robi wrażenie. Największy, w jakim byłam w Trójmieście.... Zuza Zdrowe produkty (1) Świetny pomysł na zdrowe produkty, ładnie wyeksponowane. Miła obsługa. Spora... Anna Jarmark w Osowej (1) Na jarmark trafiłam przez przypadek - robiąc zakupy w CH Osowa. Zachwyciłam... Julka pycha i zdrowe (1) Testowałem wędliny i mięsa. Bardzo smaczne. Polecam podwędzany karczek z... Jacek Świetna obsługa :) (1) Panie służą naprawdę fachową poradą. Ich wskazówki pomogły mi w kilku... Go Jak dla mnie super, (1) mieszkam niedaleko, do tej pory nie było mi łatwo znaleźć sklep z dobrymi... Lidka