Kinga - opinia (1) Sklep malutki ale dobrze zaopatrzony. Obsługa kompetentna. Jednak duży minus... Kinga Super sklep, z super herbatami (1) Duży wybór herbat, herbaty i zioła świetnej jakości, dobre ceny i ekspresowa... Karol Sklep na tak! (1) Sklepik nieduży, ale przyjemnie urządzony o szerokim asortymencie. Dla... Mokka
Miła obsługa i fajny przytulny sklepik (1) Sklep oceniam wysoko, ponieważ atmosfera panująca w nim jest bardzo domowa.... Natalia Mój ulubiony sklep (1) Bardzo duży wybór towarów, także bezglutenowych. Świetna Pani, która... Asia Stała zadowolona klientka (1) Jestem stałą zadowoloną klientką sklepu.Polecam wszystkim sklep komu zależy... Magda Eko! (1) Eko,zdrowo,odlotowo. Nowe miejsce,ciekawe i roznorodne produkty,wysoka... Martha Sklep eko (1) Bardzo lubię I polecam. Bardzo mila I pomocna obsluga. Bardzo dobry asortyment. Kasia Polecam! (1) Świetne miejsce, takiego brakowało w tej części Gdyni. Bardzo miła... Marta polecam! (1) Serdecznie polecam! Bardzo dużo produktów bez glutenu, bez cukru i... Małgosia Obsługa profesjonalna! (1) Obsługa na 6. Pełen profesjonalizm. Ceny przystępne, a asortyment bardzo... Ania Ania bezglutenowiec (1) Bardzo dziękuję za miłą obsługę,doradzenie i porady.Fani zdrowego odżywiania... Ania Eko Sklep - wysoka jakość sprawdzonych produktów (1) Jako, że osobiście próbowałam produktów z tego sklepu, które poleciła mi moja... Marta Szal Super DOBRY sklep najlepszy w TRÓJMIEŚCIE (1) Polecam wszystkim fachowe doradztwo i bardzo miła obsługa i różnorodny dobrej... Jadwiga uwielbiam :-) (1) Bardzo fajny sklepik z fachowym doradztwem. Przepyszne pierogi bezglutenowe.... agu zieloni mi (1) to nie tylko sklep, to pozytywnie miejsce na ładowanie akumulatorów!!!!... Mariola Zadowolona klientka - polecam Eko Sklep! (1) Bardzo dziękuję za fantastyczną obsługę! goodatservice Pasja (1) Sklep, w którym panuje atmosfera domu w każdym jego aspekcie. Produkty o... Kasia Super obsługa ! (1) Uwielbiam sklepy które prowadzą ludzie z pasjà, a tacy wlasnie są w... Beata Polecam (1) Bogaty asortyment , dodatkowy plus za mozliwosc zamawiania w sklepie... Tatya