Nieuprzejmi Panowie (3) Niestety dla mnie sprzedawcy byli nieuprzejmi, kiedy poprosiłam o pomoc przy... Paulina super sklep (1) Polecam!!!!!!!!!!!!!!! Same plusy!!!!!! Andrzej Super sklep, duży asortyment, super obsługa ! (1) Bardzo fajna i przemiła obsługa, Pani zna się na rzeczy. Dużo pysznych herbat... Patryk
Sklep ze zdrową żywnością oceniam na 5 (1) Do niczego nie mogę się przyczepić, fajnie że można zamówić towar przez... Antoni Swietna jakosc (1) Sklep polecili mi znajomi i jestem pozytywnie zaskoczona. Przemila obsluga.... Ania Polecam wszystkim (1) Maja swietny asortyment i przystepne ceny. Obsluga bardzo mila, widac ze... Michal Doskonały sklep (1) Sklep mam zawsse po drodze z pracy, bardzo dobre produkty, ciekawe promocję... Kamil T Super (1) Szeroki asortyment naturalnych wędlin , duzy wybór produktów ekologicznych i... Klaudia Świetny sklep (1) Mój mąż uwielbia miody, więc będąc na wakacjach w Trójmieście wybraliśmy się... Hania NISKIE CENY! (1) Byłam w szoku, przez tyle lat przepłacałam o nawet 5 zł na jednym produkcie!... Nat Ale drogo (1) Ale drozyzna...az nieprzyzwoita... mega przebitka w porownaniu do innych... Mia Dobry sklep, atmosfera i ludzie. (1) Mój ulubiony sklep ekologiczny! a dodam, że jestem wymagającą klientką :)... Ala Greń Goraco polecam! (1) Bardzo ciekawy sklep z bogatym asortymentem i przemila obsluga. Jestem stalym... Staly klient bogaty asortyment w niskich cenach (1) tutaj jest wszystko, czego szukacie, bardzo duży wybór produktów - herbaty,... Klaudia bardzo wysokie ceny (1) i słaba ocena, nie tak duży wybór produktów a wszystkie dosyć wysokie ceny maja deks Zielono tam (1) Miejsce do którego wraca się z przyjemnością. Można pytać i otrzymać dobrą... Antoni Moja ulubiona herbaciarnia internetowa (1) Świetna internetowa herbaciarnia. Pyszne herbaty, ekspresowa wysyłka i... Szymon Zawiodłam się po długim czasie (1) kupuję w tym sklepie już od ok 2 lat. Na początku była jedna wpadka z... Aneta Inspirujące zakupy (1) Szeroki asortyment ciekawych produktów: od fantastycznych kremów dla cery... anna r. Super produkty, bardzo miły kontakt (1) Świetne suplementy i biodegradowalne produkty do sprzątania. Byłam zaskoczona... Kasia