River - opinia (1) Sklep od niedawna, chyba najładniejszy i najlepszy pod względem cenowo,... River pyszne herbaty (1) Duży asortyment pysznych herbat. Szybka i sprawna dostawa. Herbaty naprawdę... Michał Super (1) Obsluga super, sklepik zaopatrzony w duza ilosc produktow. Godny polecenia. Marta
Super sklep (1) Super sklep. Strona przejrzysta, zakupy proste, dostawa szybka a herbaty... Monika Pyszne herbatki (1) bardzo dobre herbaty earl grey i pu erh no i bardzo pomocna, fachowa i miła... Magda80 Zdrowa żywność (2) Sklep wydaje się największym jaki znam. Do tego widać, że tworzony z dużym... Katarzyna CHRZAN - wprowadzanie w błąd klienta (2) Na opakowaniu chrzanu produkowanego przez GSS na przodzie opakowania widnieje... mm Świetne herbaty i fachowa obsługa (1) Bardzo dobre herbaty, zapakowane w torebki które długo trzymają aromat i... Marek K. Pozytywi ludzie. Pozytywni sprzedawcy. Pozytywny sklep. (1) Bardzo pozytywny sklep. Miła i sympatyczna obsługa. Panowie zawsze chętnie... Zosia Najświeższe Owoce w konkurencyjnej cenie (1) Wszystkie usługi na najwyższym poziomie, tak trzymać ; ) Tomasz sklep prowadzony przez ludzi z powołaniem (1) Bardzo miła obsługa, fachowe porady no i super produkty. Panowie naprawdę... Kasieńka Dobre miejsce (1) Warto tu kupować (korzystne ceny), poza tym to miejsce stworzone przez... Ewa Polecam (1) Byłam, kupiłam. Duży wybór produktów, samoobsługa. Ceny konkurencyjne jak na... Joanna kretka - opinia (2) Szukając żywności bezglutenowej w trójmieście trafiłam do Bio-Fitu, gdzie... kretka Bardzo miła obsługa (1) Przemiła obsługa, bardzo fachowa i uprzejma. Duży asortyment, zawsze coś... Kasia River - opinia (1) No lepszego sklepu nie znalazłem, polecam bardzo, spory asortyment i nie drogo River Wrócę:) (1) Przyjemny mały sklepik, z miłą obsługą. KK nie polecam !!!!!!!!!! (1) Obie panie nieuprzejme.Robią ogromną łaskę obsługując klientów.Chodziłam tam... Migotka PRZEPYSZNE! (1) Cudowne, pyszne nie tylko wędliny ale i pasty, sałatki galaretki z kurczaka.... Ania b. fajny sklep (1) przemiła obsługa. gotowa do pomocy. ww