Nie miłą atmosfera:( (3) Niestety zachowanie p. Janusza w tym sklepie to już lekka przesada... Bardzo... Izabela naprawdę warto zajrzeć (1) fantastyczny sklep z bardzo szeroką ofertą, produkty świetnej jakości w... JS Polecam! (1) Przemiła obsługa, Panie zorientowane w swojej ofercie, tak wobec miód jak i... Ebi
polecam bardzo :) (1) toczygroszek polecili mi znajomi i sama już od kilku tygodni korzystam z ich... M. Polecam zakupy w sklepie VeraVictus (1) Polecam sklep.Bardzo dobre ceny, ciekawy asortyment.Wszystko na plus.... Ania Wspaniały sklep! (1) Polecam ten sklep pod każdym względem i już żałuję, że nie mają swojej sieci... Aga polecam (1) Na sklep trafiłam przypadkiem. Od razu spodobała mi się atmosfera i miła... Marzena Polecam :) (1) Korzystam z zakupów przez internet. Dowóz na terenie Gdyni jeszcze w tym... agnieszka Standardowe Zakupy w Sklepie (1) Sklep z dużym asortymentem jeżeli czegoś nie było obsługa natychmiast mi to... Marek największy sklep ze zdrową żywnością (1) Polecam sklep Ecosmaki. Świetna obsługa, przemiła i bardzo kompetenta Pani... Maciek Idealna obsługa (1) Profesjonalne podejście do klienta, bardzo elastyczne. Punktualne dostawy,... KORELL Bardzo pozytywnie (1) Bardzo fajny sklep, dobre ceny - zwłaszcza na świece z wosku pszczelego i... Roberrrto Gorąco polecam! (1) Odwiedziłam dzisiaj sklep w poszukiwaniu żywności bezglutenowej. Zaskoczył... Katarzyna warto... (1) warto zajrzeć ...obsługa miła i kompetentna...asortyment bogaty...ceny... tomijerry Naturalnie Regionalnie POLECAM (2) Rewelacja, cud miód i orzeszki :) Nie wiem co tu napisać bo wydaje się, że... Diabełek Polecam dla ludzi pragnących być zdrowym i czerpać wspanialej profesjonalnej wiedzy! (2) Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemnosc! Niesamowita wiedza wlasciciela... Hanna Majkowska człowiek z pasją"pozytywnie zakręcony ".PRAKTYK. (1) Rewelacyjna obsługa - rzetelna, pełna profesjonalizmu.Bardzo duży wybór... barbara Basia - opinia (1) Miła i rzetelna obsługa, bogaty asortyment, ciekawy wystrój, niskie ceny.... Basia Super! (1) Świetna obsługa, można spokojnie porozmawiać, dopytać się o różne rzeczy. A... L. Super świece i mody (1) Świetny wybór świec z wosku pszczelego i rewelacyjne podgrzewacze jedyne na... Agata