Przemiła obsługa (1) Robienie zakupów w tym miejscu to przyjemność. Fachowa obsługa i duży... iwi słaba (1) Obsługa jakby jej nie było panie układały towar jak już z łaską mnie... zaneta Fantastyczna obsługa i bardzo dobre naturalne produkty (1) Od jakiegoś czasu kupuję w sklepie kosmetyki do włosów serii: z przepisów... Ania z Warszawy
Eko sklep z przystępnymi cenami (1) Sklep z dużym wyborem towaru. Są także produkty dla wegan. Jasny i czysty. Na... Ania Kallas Ekologiczny sklepik (1) Bogaty asortyment, fajny wiejski klimacik. Polecam i na pewno będę często... Agnieszka polecam (1) samo zdrowie bez dodatków jem od dłuższego czasu i czuje sie znacznie lepiej Karol śmierdzące mięso (2) kupiłam ekologiczne mięso z myślą o padaniu go małemu dziecku. niestety gdy... k Super sklep (1) Obszerna powierzchnia sklepowa. Bardzo duży wybór towarów. Obsługa miła i... Danuta S. Super sklep i obsługa (1) Bardzo dobry sklep, miła, super obsługa. Dobre ceny. Gorąco polecam. Marzena Fajny sklep (1) Polecam ! Duży asortyment , przystępne ceny ( taniej niż w innych slepach )... Kasia Świetny sklep, duży wybór, drive ceny (1) Polecam - ten niepozorny mały sklepik kryje w sobie duży asortyment produktów... Sylwia świetny sklep (1) Do tego sklepu trafiłam przypadkiem, korzystając z usług sąsiadującej... Monika Nowy (1) Jak na tak nowy sklep ma bardzo duży asortyment , w konkurencyjnych cenach. W... kielnt bardzo polecam! (1) Bogaty asortyment w przystepnych cenach, za kazdym razem zastaje tam cos... gatka88 super sklepik (1) Trafilam tu przypadkiem ok 2 lat temu,od tego czasu jestem stala... Anna EcoSmaki Gdynia Władyawa IV 51 (1) Na sklep trafiłam przypadkowo idąc ulicą Władysława IV. Polecam zarówno... TeresaBB Polecam! (1) Sklep z ciekawym asortymentem, każdy znajdzie coś dla siebie, również dobra... Klientka stały klient (1) przemiła obsługa Panie zawsze uśmiechnięte służą pomocą warzywa i owoce... stały klient Ola - opinia (1) fantastyczny sklep, duży wybór asortymentu, fachowa obsługa. Na prawdę gorąco... Ola Polecam :) (1) W tym sklepie zaopatruje się od dłuższego czasu głównie w kosmetyki... Ola