Mniam, mniam (1) Przemila Obsluga. Przy okazji zakupów dostałam przepis na przepyszne... Ania Ocena (1) Bardzo ciekawie zaaranżowany kameralny sklepik. Ceny bardzo niskie i Panowie... Joanna K. doskonałe miejsce z miodami i zdrową żywnością (1) Sklep prowadzony przez miłe i doświadczone Panie, które nie tylko doradzą,... Marzena L.
niesolidna i niesłowna obsługa (2) jak w temacie lala Polecam (1) W końcu sklep ze zdrowa żywnością, w którym mam towar dostępny "od ręki", a... klawio Bardzo fajny sklep (1) Polecam wszystkim, którzy dbają o siebie i wybierają produkty ekologiczne i... Ania Duży wybór, miła i pomocna obsługa (1) Zaskoczył mnie duży wybór. Pani obsługująca była miła i pomocna. Ceny dość... Krzysztof bardzo dobry sklep (1) doskonałe, świeże i naturalne sery i wędliny oraz inne frykasy, miła obsługa,... darek polecam (1) Robię zakupy w tym sklepie od kilku miesięcy jestem bardzo zadowolona i z... Tresa Świetny sklep! (1) Absolutnie polecam wszystkim dbającym o to, co jedzą! Kompetentni i mili... Ekolożka bardzo fajny sklep (2) Zaopatruję sie w sklepie od kilku miesięcy i muszę powiedzieć, że jeszcze nie... dbająca o zdrowie żywność bezglutenowa (1) kupuję tu od dłuższego czasu i zawsze jestem zadowolona Judyta Tradycja (2) Zawsze byłem zwolennikiem tradycyjnych wyrobów. Produkty bardzo dobre. Jacek Wojtas Swietny sklep, uwazni i sympatyczni sprzedawcy, rewelacyjny asortyment! (1) Zgadzam się z przedmowcami :o))) mozna tam dostac wszystko, co trzeba, jak... Magda Dla mnie bomba:) (1) Naprawdę POLECAM!!! Zaopatruję się już w tym sklepie od dawna. Mają właściwie... mama POLECAM (1) Kupuje od 3 lat. Smiało polecam kobietom w ciąży i małym dzieciom. Kasia