Najlepszy eko sklep (1) Przemiła obsługa , nawet jeśli czegoś nie ma to na miejscu zamawiają. Z karta... Katarzyna Świetny sklep (1) Bardzo duża oferta i zazwyczaj najniższe ceny w porównaniu z innymi... Kamila Polecam ten sklep (1) Witam .W tym sklepie można poczuć się jak na rajskiej planecie ,przemiła... Yoga
Tomek (1) Pyszne kanapki i koktajle, polecam Tomek Polecam (1) Jeden z moich ulubionych trójmiejskich sklepów. świeże warzywa od lokalnych... Agata Godny polecenia, prawdziwa ocena to 5,5 (1) Co raz to bogatszy asortyment, zarówno w sklepie stacjonarnym jak i... M Idzie ku lepszemu (1) Widzę, że jest coraz więcej asortymentu na sklepie, a to, że ceny są jakie są... Milano NOWY SKLEP ZE ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ (3) Nowo otwarty sklep w którym jest bardzo piękne i naturalne drewniane wnętrze,... Marika Mają genialne herbaty (1) Jak dla mnie to najlepszy sklep z herbatami. Mają je pyszne, wysokiej jakości... Darek bardzo nie profesjonalny sklep (1) bardzo cieszyłam się, że taki sklep ma miejsce w trójmieście, jednak jest... Magdalena Zielony Sklepik (2) Zielony "cudowny" sklepik. Panowie wspaniali. Natalia Jestem zakochana w tym sklepie (1) Właśnie kupiłam mąkę orkiszową bio za 9zł za kg i do tego zmieloną na świeżo... Ewelina Bardzo fajny sklep (1) Trafilam do sklepu z polecenia i faktycznie bylam bardzo zadowolona. Duza... Za W końcu! (1) Nareszcie mamy w Gdańsku sklep, gdzie każdy może wejść i wziąć cokolwiek z... codingmonkey Zdecydowanie polecam (1) Polecam zakup produktów Herbalife ! Doskonały kontakt ,miła obsługa , pełny... Barbara Kinga - opinia (1) Sklep malutki ale dobrze zaopatrzony. Obsługa kompetentna. Jednak duży minus... Kinga Super sklep, z super herbatami (1) Duży wybór herbat, herbaty i zioła świetnej jakości, dobre ceny i ekspresowa... Karol Sklep na tak! (1) Sklepik nieduży, ale przyjemnie urządzony o szerokim asortymencie. Dla... Mokka Miła obsługa i fajny przytulny sklepik (1) Sklep oceniam wysoko, ponieważ atmosfera panująca w nim jest bardzo domowa.... Natalia Mój ulubiony sklep (1) Bardzo duży wybór towarów, także bezglutenowych. Świetna Pani, która... Asia