Mieszane odczucia (1) Zamówiłam skrzynkę na próbę. Owoce i warzywa smaczne i ładne oprócz korzenia... Ola Sklep marzenie (1) Jest to najlepszy sklep z eko żywnością w trójmiescie Jakub Firewicz Przepyszne, tradycyjne jedzenie (1) Polecam stoisko w Madisonie. Trafiłam przypadkiem, ale miłe Panie... Marta
Deficyt grzeczności (1) Chętnie nadal robiłabym tam zakupy jednak po raz kolejny obsługująca pani... Alina Polecam - świeżo i fachowo ;) (1) Nie tylko same produkty zasługują na uwagę, bo również miła i fachowa obsługa... Ewelina Pysznie i zdrowo (1) Bardzo sympatyczna obsluga, pyszne i zdrowe produkty bez nawozów,... Mania pierogi, ogórki,wędliny (1) na żuławskie smaki natrafiłam przez przypadek w ch osowa, pierwszego dnia... monika Polecam, naprawdę polecam (1) Zamówiliśmy skrzyneczkę na próbę i powiem że bardzo pozytywnie jesteśmy... Maciek Ekstra (1) Lubię robić tam zakupy. Dużo produktów na wagę Kasia Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam, produkty świeże i smaczne. Szczególnie polecam kozie produkty... Adrianna Polecam (1) Polecam sklepik mały ale z dużym wyborem asortymentu . Szczególnie smaczne... Kasia Jak herbata to tylko z Domu Herbat (1) Bardzo fajny sklep z super obsługą. Duży wybór świetnych herbat i ziół w... Robert Dobry, sympatyczny sklepik! :) (1) Sklepik malutki, ale z dużą ofertą - są także kosmetyki i środki czystości... an-ka Ogóreczki kiszone prima sort :) (1) Petarda i lepszych w sprzedaży detalicznej nie ma. Marcin Nie polecam (1) Witam, właśnie otrzymaliśmy na próbę zamówiony towar i tak brak zamówionego i... Ania Super sklep (1) Jakość i przystępne ceny. Kiedyś zamawiałem przez internet teraz jestem... Mieczysław Coś nowego! (1) Nowa firma na trójmiejskim rynku. Otworzyłem stronę, szybki kontakt ,... Krzystof Biuro Rachunkowe Profesjonalnie i rzeczowo!! (1) Jak w tytule.Profesjonalnie i rzeczowo szybka i profesjonalna obsługa .Owoce... Menfis Najlepiej zaopatrzony sklep EKO w Gdańsku! (1) Świetne produkty eko i bio, przepyszny nabiał, mięsa, makarony, zdrowe... Lola Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z dobrymi cenami (1) Bardzo fajnie zaopatrzony sklep. Ciekawy, duży wybór -żywności oraz eko... Marta