sobota 6 wrzesnia
Klub może ma świetne położenie i dobre klimaty.byłam tam z kilka razy. Za 1 razem wyszliśmy ze znajomymi ze studiów pod koniec lutego gdzie klub był mało znany.Towarzystwo średniej klasy wpuszczali wszystkich bez jakiejś selekcji. Na wstępie jak chcieliśmy zając miejsca to na każdym stoliku była już rezerwacja,miejsca nie były zarezerwowane oczywiście trzeba wyskoczyć z pieniążków.A na koniec szatniarz nie wiedział gdzie powiesił kurtki normalnie śmiech na sali.Za drugim razem byłam z koleżanką i z kumplem było fajnie ale do pewnego momentu,laski sie lały,druga myła stopę z krwi w Wc bo jakaś inna jej nadepnęła na palec szpila-żenada.Ale fakt ochrona zareagowała.W sobote 6 września wybrałam sie kolejny raz tam ze znajomymi, mnie wpuścili a znajomych nie bo nie mieli dowodów osobistych gdzie nawet w regulaminie nie ma napisane o wstępie dla osób pełnoletnich-chamówa ostra.A przed nami oczywiście ochrona wpuściła sponsorów i tzw .... A fakt do baru kolejka jest cholernie długa.Radzę zmienić ochronę bo tylko odstraszają klientów i to całkiem nie złych, A to jest link do regulaminu: http://www.tropikalnawyspa.com/news/wiec serdecznie