solange

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos ma lub wie gdzie można znaleźć zdjęcie sukni - model SOLANGE (jest dostępna w salonie Beauty w Gdańsku na Szerokiej). Proszę o pomoc! Widziałam, że ktoś odnalazł zdjęcie Ramony więc może uda się też z tym modelem :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: solange

aa piekna ta suknai a jaka wygodna i jak wyszczypla sama ja przymierzalam i byla moja faworytka z 3 nad ktorymi sie wahalam z tego co wiem to ta firma nie posiada strony internetowej:((bo to jakas nowa firma

Ja właśnie też ja przymierzałam, jest super, dobrze się w niej czułam a wyglądałam jeszcze lepiej, jest skromna tzn. nie taka jak dla princessy ale ma to coś w sobie.. poważnie się zastanawiam nad jej wyborem.

A co za firma ją szyje?

asiek mysle ze nie masz sie co zatsanawiac tzn nie wiem jak wygladasz ale suknia jest taka dziewczeca dodaje takiego subtelnego uroku i ta lsniaca biel mysle ze kazdej dziewczynie pasuje

No i klamka zapadła!!! Zdecydowałam się na Solange, właśnie wpłaciłam zaliczkę mimo, że do ślubu jeszcze daleko (2.IX) Pani powiedziała, że nawet będą mieli mniejszy model do wypożyczenia bo dużo drobnych dziewczyn pyta o tą suknię. Kurczę, teraz do września nie będę już mogła patrzeć na inne suknie żeby mi się ta nie odwidziała, a napewno tak będzie.. pewnie już dziś w nocy :-) Ale i tak najładniejszym modelem jaki miałam na sobie była Cosmobella 7145, tylko się skrócić nie dało :-(

asiek,

znalazlas zdjecie tej sukni?? mozesz mi podeslac ?? dzieki

o te chodzi: http://www.mlodapara.com.pl/katalog_sukien.php?co=szukaj2&nr=6&PHPSESSID=89f2aa1e4d140f404f4191d38077adcb

nie gosik niesttey to jest model solange a tamta jest firmy solange,ktora chyba nie ma swojej strony

oh niestety! ja tez nigdzie nie moge poszukac mojej sukienki (watek o chantilly). chyba bede musiala sie wybrac jeszcze raz i zrobic sobie zdjecie!!!

no wlasnie gosik zrob bo chetnie bym cie zobaczyla ty moja suknie widzialas :)))

hej asiek mi tez sie moja odwidziala 2 dni po rezerwacji ale jakos mi juz przeszlo wiesz co chyba jestem leniwa i juz mi sie nie chce patrzec na inne juz mam przesyt :)napewno bedziesz wygladac super w tej sukni

W sumie to nie chciało mi się chodzić po salonach, wcale dużo nie chodziłam i nie szukałam wnikliwie a powiedziałabym raczej, że bardzo pobieżnie. Jestem zdania, że jak coś od razu wpadnie w oko to prawdopodobnie jest to dobry strzał. Wszystkie inne sukienki bardziej mi się podobały na zdjeciach niż na mnie więc... Musi być dobrze! Będzie dobrze! Dzięki za dobre słowa :-)

Witam
mam ogromną prośbę: jeśli ktoś ma zdjęcie Sukni Solange to proszę o przesłanie mi na e-maila. Dzięki

zapomniałam dopisać adres: anikia@wp.pl

solange ale jaki model?jak piszesz ze to firma to podaj model zeby mozna było ci ewentualnie podesłac,ja wybrałam poline z solange i nie moge nigdzie jeje znaleźć:(

chodzi mi o suknię firmy Gala model Solange, który można kupić w salonie Beauty w Gdańsku na ul. Szerokiej

a w jakim salonie jest?we wrzeszczu?

ale gapa ze mnie przepraszam:)jutro bede szła tam to popytam czy mozna znaleźć na stronie:)

sprawdzałam dziś stronę Gali i jest kolekcja 2006 inne modele są ale nie ma modelu Solange

wiem nie ma tez poliny ktora ja wybralam dlatego chce sie spytac w salonie czy w ogole sa jakies stronki albo katalog zeby mozna bylo sobi poogladac w domku:)i porównac-choc juz w zasadzie jestem zdecydowana

jak byłam w styczniu to w żadnym katalogu nie było, ani w gazetach. może ktoś zrobił zdjęcie bo jak się podpisze umowę to można zrobić

mogłabys opisac mnij więcej jak wyglądała ta suknia solange?do asiek 1 -cosmobella jest piekna:)

jednoczęściowa, bez ramiączek, góra na bazie gorsetu cała w koronce z koralikami, dół w kształcie wąskiego A, 3 ukośne falbanki albo z organtyny albo z organzy, na drugiej naszyte wycięte z koronki kwiaty, a u dołu pas z takiej samej koronki jak na górze sukni. jest super

Kurdeeee no niech ktoś znajdzie w końcu tą fotkę bo jak nie to się sama wybiore do tego salonu i zrobie sobie sesję... :-( A jakby opisać solange? Jest piękna po prostu! A serio: jednoczęściowa, u góry jak gorset z wyszywanymi cudeńkami, dół A ale bardzo skromne, w pasie wygląda jakby miała przewiązaną chustę czy coś, dół - trzy warstewski materiału wystające spod siebie, każda sie czymś różni. i bardzo wyszczupla!

dobry pomysl idź i zrób zdjęcie :-) nie czuje się że ma się ją na sobie bo jak inne przymierzałam to czulam się jakbym miala tonę na sobie

byłam zamówiłam poline w bieli ze zmieniona koronka i innym tyłem(bez drapowań)..no i troche poszerzam dół :)widziałam i przymierzałam solange-piękna koronka u góry i na dole ale jak dla mnie to te falbanki- troszke ich za dużo,no i troszkę za wąska od pasa w dół-gorset za to śliczny:)zdjęć nie mozna jak nie kupuje:(

mi właśnie podobają się takie wąskie, jestem niska i w szerokich wyglądam gorzej.

nie chce zebys mnie zle zrozumiała-ja pisałam wyraźnie ze JA nie lubie:)a to tylko dlatego ze żle wyglądam(choć jak sie okazało wczorak to tylko moja opinia) i żle się czuje(pomimo ze jestem dość szczupła).Ale pisałam ze podoba mi sie na maxa koronka gorset i łaczenie gorsetu i góra:)

spoko
mi się różne podobają ale w tym typie najbardziej podobam się sobie :-)

image

image

to niestety zadna z nich