solarium

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Nigdy w życiu nie byłam na solarium.... ale na taką okoliczność jak swój własny ślub się poświęce i pójde.
Tylko takie pytanie:
KIEDY POWINNAM ZACZAĆ CHODZIĆ ABY MIEC ŁADNY KOLOREK NA ŚLUBIE???
Na 2 tygodnie przed? Na tydzień przed??? A może na miesiąc przed??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: solarium

na miesiąc przed w załęzności od karnacji tak 2 razy w tygodniu

to da Ci efekt pięknej opalenizny, ale sama kontroluj jej nasycenie...

mi 2 dni na słoneczku zapewniły czekoladowy odcień skóry zatem zaoszczedziłam na solarium.

wydaje mi się że śmiało możesz zaczac wcześniej chodzic, napewno nie zaszkodzi i będziesz miała ładny kolo, napewno nie tydzień przed, jeszcze się spalisz i co wtedy?

im szybciej tym lepiej. Zacznij lajtowo. Nie chodź odrazu 2 razy w godniu. proponuję po pierwszej wizycie przerwa minimum tydzień - potem możesz zagęszczać :)

czy w gdyni w centrum jest solarium gdzie można na stojąco sie opalać?

Tusia napisał(a):

> Na 2 tygodnie przed? Na tydzień przed??? A może na miesiąc
> przed??

Tusia, moim zdaniem 2 mies. wcześniej powinnaś pójść pierwszy raz. Jeśli nigdy nie byłaś, to powinnaś ostrożnie dawkować promienie z lampy. Wybierz się na sprawdzone łóżka, do jakiegoś dobrego gabinetu. Zależy tez jaką masz karnację- czy szybko łapiesz opaleniznę?
Porozmawiaj z panią obsługującą łóżka -powinna Ci coś niecoś doradzić -jaki rodzaj łóżka wybrać, na ile minut itd. Powinna się na tym znać, jeśli nie wygląda na "orienującą się" to idź gdzie indziej.
Lepiej ostrożnie się opalać, niż poparzyć lub spalić na pomarańczowo itd.. ;-)
pozdr. Alice

Dołączam się do pytania o kabinę w której można się opalać na stojąco w Gdyni, wiem gdzie jest w Gdańsku, ale to za daleko :)

Tusiu, a kiedy masz ślub?

Hey:)
Bylam dzis rano na solarium i wcale to nieprawda, ze trzeba zaczac tak wczesnie przed slubem. Ja mam slub za 3 tygodnie i Pani w solarium (calkiem fachowa zreszta:) ) powiedziala, ze to jeszcze duuuzo czasu i spokojnie zdaze sie opalic. A dosc trudno sie opalam:( Wiec nie martwcie sie - zdazycie:) Pozdrawiam

tak tylko wtedy musisz częściej chodzic a to chyba troche niezdrowe, ja bynajmniej jak szłam pierwszy raz na 10 min. (za dużo) to się spaliłam

Tyle to ja wiem:) Wcale nie trzeba chodzic czesciej tylko 2 razy w tygodniu:) A pierwszy raz bylam a 6 minut i jest akurat. Wszystko zalezy od obslugi - mi Pani doradzila swietnie i wszystko jest w najlepszym porzadku:)

sisi - a ten w Gdansku to gdzie???

W gdańsku jest salon - solarium i nie tylko na ulicy Krzywoustego, dokładnie adresu nie pamiętam, ale musze gdzies telefonu poszukać - to się chyba nazywa studio Justyna. A znajduje się dokładnie na samym końcu ulicy Krzywoustego w Oliwie, jescze przed rynkiem. Czyli najlepiej dojechać - na przykłada tak jak ja - zawsze skm do Oliwy, potem przechodze na stronę morza i ide ulicą Krzywoustego w kierunku morza. I tam na sammym końcu jest to solarium po prawej stronie - tuz przed rynkiem

O rany po dyskotece to ja chyba fatalnie tłumaczę :D