spełnione marzenie
Kilka dni temu stanęłam przed lustrem i pomyślałam: kocham moje piersi! Dziewczyny! Jak ja długo czekałam żeby to powiedzieć! Po trójce dzieci moje piersi były po prostu brzydkie. Marzyłam, aby były takie jak podczas karmienia: pełne, kształtne, duże. To marzenie zrealizował dr Zdzitowiecki, który jest wspaniałym chirurgiem. Zetknęłam się z bardzo pozytywnym nastawieniem do pacjentki, czyli mnie, bardzo profesjonalnym i fachowym tłumaczeniem zawiłości operacji, cierpliwym odpowiadaniem na bardzo długą listę pytań. Ustaliliśmy zaskakująco szybki termin zabiegu i ... dziś jestem szczęśliwą posiadaczką pięknych, dużych i jędrnych piersi. Ból po operacji minął dość szybko, najpierw w jednej piersi, po jakimś czasie w drugiej, nacięcia stosunkowo małe i idealnie wpasowane pod piersiami, bardzo ładne, proste. W koszt operacji wliczone były wszystkie wizyty kontrolne, zmiany opatrunków. Nie było żadnych dodatkowych kosztów innych niż wspomniane na stronie internetowej. Dr Zdzitowieckiego poleciła mi koleżanka, która wiedziała od koleżanki, która wiedziała od ... Zaufałam najpierw innym zadowolonym z usług dr dziewczynom, a wreszcie samemu doktorowi - nie zawiodłam się :)