spoko

Jestem studentem trzeciego roku SM, chciałbym powiedzieć osobom które w negatywny sposób piszą o tak prestiżowej uczelni, że nie wypada obrażać tak wybitnych wykładowców.Mówiąc o niskim poziomie nauczania (totalna bzdura), właśnie ich obrażacie.Skoro jest tak łatwo to dlaczego na czwartym semestrze odpadła 1/3 grupy? Osoby które tak się wypowiadają to zapewne kujony z brakiem inteligencji, które są zapatrzone w siebie i mają za złe osobom które są sprytniejsze od nich.Liczy się nie tylko wykuta regułka.Trzeba ją także rozumieć, a jeszcze lepiej mieć własne, inteligentne zdanie. Dziękuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: spoko

Taki odsiew jest jedynie wynikiem tego, że na maturze wymaga się 30% poprawnych odpowiedzi a AMW bierze każdego młota, żeby zapełnić sobie skład na kierunkach. Odnosząc się do wspomnianej przez Pana inteligencji ... Czy ta 1/3 grupy ją posiadała? Wątpię ... Nie oszukujmy się, że na WNHiS nie trzeba się za dużo uczyć. W szczególności jeżeli posiada się wspomnianą przez Pana przypadłość. Jeżeli posiada Pan własne, inteligentne zdanie to gratuluję i niezmiernie cię cieszę, gdyż takich studentów jest co raz mniej. Ja także zdanie takowe posiadam i pozwoliłam sobie na jego wyrażenie. Wciąż podtrzymuję, że AMW wykazuje przeciętny poziom nauczania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0